Έγκυος η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor, το απόγευμα της Δευτέρας 29/7 ανήρτησε τρεις φωτογραφίες της με μαγιό, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει κρατώντας τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Σβήνω & γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να προ το πω. Με λόγια απλά λοιπόν η οικογένεια μας μεγαλώνει & εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ότι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα κ αβίαστα …
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα όλου του κόσμου … στον άνδρα μου. Η μαμά, ο καλός μπαμπάς κ η σταλιτσα, σε περιμένουν καρτερικά γιε μας με το καλό να έρθεις στις ζωές μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor τον τελευταίο ένα χρόνο δηλώνει full in love δίπλα στον σύντροφό της, κρατώντας την ταυτότητα του αγαπημένου της μακριά από τα media.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε εκφράσει την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, αφού αντιλήφθηκε από νωρίς πως ο άνδρας που βρίσκεται δίπλα της είναι κατάλληλος για πατέρας του παιδιού της. 

«Είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο», δήλωνε πριν από λίγους μήνες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην «Secret» των «Παραπολιτικών».

Ενώ πρόσθεσε για την επιθυμία της: «Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία», δήλωνε για τον σύντροφό της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164