Ειρήνη Καζαριάν: Casual εμφάνιση με της αδερφή της, Μαρία, στα νότια προάστια! [pics]

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι το πρόσωπο που απασχόλησε τα media όσο κανείς την χρονιά που πέρασε. Η 21χρονη Αρμένισσα  με τα καταπράσινα μάτια και το καλλίγραμμο κορμί, κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής “GNTM” του αλλά και του τηλεοπτικού κοινού. Η πανέμορφη Ειρήνη, όταν τελείωσε το παιχνίδι είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται και να έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα των Ελλήνων σχεδιαστών.

Πριν λίγες ημέρες η Ειρήνη, έγινε πρωταγωνίστρια ενός ροζ δημοσιεύματος για το οποίο όπως είπε η ίδια έχει κινηθεί νομικά. Όμως πλέον τα έχει αφήσει όλα πίσω και είναι έτοιμη να προχωρήσει στη ζωή της και στην καριέρα της. Ο φωτογραφικός φακός, την συνέλαβε ευδιάθετη και πιο ανανεωμένη από ποτέ να κάνει τις βόλτες της στην Γλυφάδα μαζί με την αδερφή της Μαρία.

Η Ειρήνη φορούσε καφέ μπότες μέχρι το γόνατο, blue jean και καφέ μπλούζα ενώ η Μαρία διάλεξε ένα total black ντύσιμο. Πιασμένες χέρι χέρι έκαναν τις βόλτες τους στην περιοχή και τράβηξαν τα βλέμματα όλων όσων ήταν εκεί.

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164