Site icon TLIFE

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Παντρεύτηκε το μοντέλο που είχε συλληφθεί με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία είχε κατηγορηθεί ότι μετέφερε ναρκωτικά στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ μέσα στη βαλίτσα της, έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου χθες Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, μέσα σε κλίμα συγκίνησης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Καλογερέλη στην Ιερά Μόνη Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο της Λέσβου με την περιπέτεια του Χονγκ Κονγκ να ανήκει στο μακρινό παρελθόν. 

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε απασχολήσει την επικαιρότητα πριν μερικά χρόνια, όταν στα 19 της είχε συλληφθεί στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και είχαν κατασχεθεί στην αποσκευή της 2,6 κιλά κοκαΐνης. Η Ειρήνη παρέμεινε δεκαέξι μήνες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και την 13η Μαρτίου 2019 αθωώθηκε ομόφωνα στο Ανώτατο Δικαστήριο της πόλης της Κίνας με συνήγορο της τον γνωστό ποινικολόγο και Άρχοντα Δικαιοφύλακα του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος πρόσφατα έγραψε βιβλίο με τίτλο «Η ΑΘΩΩΣΗ» (Εκδ. Φερενίκη) με θέμα την περιπέτεια, την δίκη και την αθώωση της Ειρήνης.

Ο γάμος έγινε στο μοναστήρι στο Μανταμάδο σε εκπλήρωση τάματος που είχε κάνει η Ειρήνη στον Αρχάγγελο Μιχαήλ κατά την διάρκεια της κράτησής της. Ακολούθησε δεξίωση, στην οποία παραβρέθηκαν πολλοί συγγενείς και φίλοι του ζεύγους, μεταξύ των οποίων και οι δικηγόροι Σάκης Κεχαγιόγλου και Μανώλης Βαμβουνάκης, που είχε την επιμέλεια της εκδόσεως του βιβλίου.

Το νεόνυμφο ζευγάρι είναι συνάδελφοι και υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ στην Μυτιλήνη.

© 2024 tlife.gr