Έκαψε τα παιδιά της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Μία 23χρονη μητέρα κατηγορείται για το θάνατο των δύο εκ των τριών παιδιών της. Η νεαρή γυναίκα θέλησε να κάνει δραματική τη ζωή της ώστε να την λυπηθεί ο πρώην συντροφός, μια μέρα μετά αφού τον έπιασε να την απατάει.

Η Fiona Adams, δήλωσε αθώα σχετικά με τον θάνατο της 5χρονης Niamh και του 2 χρονών Cayden, που έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά τον Απρίλιο του 2010. Η ίδια, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, κατάφερε να βγει από το σπίτι με τον 8 μηνών γιο της, Kierman, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 23ης Απριλίου. Οι δυο τους σώθηκαν, έχοντας όμως σοβαρά τραύματα, αλλά τα άλλα δύο παιδιά κάηκαν.

Σήμερα, ανοίγοντας και πάλι την υπόθεση αυτή, ο Timothy Spencer QC, είπε στην κριτική επιτροπή ότι η Adams ζητούσε την ιδιαίτερη προσοχή του πρώην συζύγου της, James Maynard, πατέρα των ανήλικων παιδιών. Μάλιστα, ανέφερε στην επιτροπή πως η Adams την άνοιξη του περασμένου έτους είχε πέσει κατά κάποιο τρόπο σε κατάθλιψη.

Επιπλέον, ο Spencer, ανακάλυψε πως ο πρώην σύζυγός της, την είχε εξαπατήσει αρκετές φορές και η πρώτη από αυτές ήταν λίγο μετά τη γέννηση της Niamh, κάτι το οποίο οδήγησε την Adams να απειλεί με αυτοκτονία. Την 1η Απριλίου 2006, λίγο μετά την 1.05 το πρωί, η αστυνομία κλήθηκε σε μια γέφυρα του Buxton, σε σημείο όπου υπάρχει μια σειρά από πολύ ψηλές γέφυρες. Σε μια από αυτές τις γέφυρες, ήταν η Adams, απειλώντας να πηδήσει. Όσοι την είδαν είπαν, πως ήταν μεθυσμένη και μιλούσε για ένα φίλο που είχε αναχωρήσει από το σπίτι της νωρίτερα το βράδυ.

Το δικαστήριο άκουσε επίσης ότι, παρά την ταραγμένη του σχέση, το ζευγάρι προσπαθούσε να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί το Σεπτέμβριο του 2007. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε γιατί το Μάιο του 2008 η Adams έμαθε για τη σχέση του Maynard με άλλη γυναίκα.

Στην τελευταία δίκη που έχει γίνει μέχρι τώρα, η δυσάρρεστη ψυχολογική κατάσταση της 23χρονης είναι εμφανής, αφού παρά τα όσα έχει περάσει από τον Maynard, ζητάει συνέχεια να μάθει που βρίσκεται και θέλει να τον δει. Μέχρι τώρα δηλώνει αθώα για την πυρκαγιά που ξέσπασε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164