Site icon TLIFE

Εξαφάνιση ράπερ στη Θεσσαλονίκη: Είναι τελικά αυτός που εμφανίζεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε;

Ο 24χρονος ράπερ παραμένει αγνοούμενος μετά το τελευταίο μήνυμα που ανέβασε στο διαδίκτυο. Η εξαφάνιση έχει προκαλέσει αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη…

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10-02-2021) κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με την υποσημείωση ότι σε αυτό εμφανίζεται ο ράπερ Lamanif που αγνοείται. Το βίντεο τραβήχτηκε στην οδό Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 Από την πρώτη κιόλας στιγμη πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβητούσαν την είδηση πως το πρόσωπο που εμφανίζεται στο βίντεο είναι ο 24χρονος κάνοντας λόγο για κάποιον που του μοιάζει. Η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή T-Live λίγα λεπτά πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, αποκάλυψε πως δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα του οποίου την εγκυρότητα δεν έχουν καταφέρει να διασταυρώσουν. Στο τηλεφώνημα αυτό ο άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί τους ανέφερε πως το άτομο που εμφανίζεται στο βίντεο δεν είναι ο 24χρονος αλλά κάποιος άλλος.

“Δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα του οποίου την εγκυρότητα δεν καταφέραμε να διαπιστώσουμε, έχουμε έναν αριθμό αλλά δεν καταφέραμε να διαπιστώσουμε σε ποιόν ανήκει αυτό το κινητό. Μας ενημέρωσαν ότι στο βίντεο εμφανίζεται ένας άλλος άνθρωπος και όχι ο αγνοούμενος, το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη” ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

© 2024 tlife.gr