Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: Το χυδαίο μήνυμα που δέχτηκε – «Έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι»

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά δέχεται σχόλια – αρνητικά ή θετικά – από τους διαδικτυακούς της φίλους. Ωστόσο το χθεσινό μήνυμα που δέχτηκε στο Instagram την εξόργισε καθώς όχι μόνο ήταν χυδαίο αλλά προήλθε και από έναν παντρεμένο άντρα με τρία παιδιά.

Η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε μια σειρά από Instagram Stories, όπου ξέσπασε για τα άσεμνα μηνύματα που δέχεται…

«Όσοι με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια στα social media, ξέρετε ότι δεν τοποθετούμε σχεδόν ποτέ δημοσίως για αρνητικά σχόλια ή σεξιστικά σχόλια ή και αρνητικές κριτικές που μπορεί να έχω δεχτεί, είτε δημόσια στο προφίλ μου είτε ιδιωτικά σε dm. Αρχικά γιατί είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια και δεύτερον γιατί πραγματικά και με όλο μου το είναι χ@@ηκα. Ωστόσο έρχεται εκείνη μοναδική στιγμή που μου γυρνάει λίγο το ματάκι…

Προφανώς και δεν θα με ενοχλήσουν τα δεκάδες κομπλιμέντα που θα λάβω καθημερινά από άντρες και γυναίκες, προφανώς και θα φάει μπλοκ όπως μου στείλει φωτογραφία το πουλί του, αλλά αυτό που δεν θα καταλάβω ποτέ μα ποτέ μα ποτέ και δεν πρόκειται να το δεχτώ είναι το χυδαίο και σεξιστικό πέσιμο/κράξιμο, έχοντας μάλιστα για profile pic εσένα πα@@@ρα με το παιδί σου! (Ακολουθεί screenshot)

Αγαπημένο μου followers, (και ναι απευθύνομαι σε όλους σας, γιατί ποτέ μα ποτέ, άτομο που με ακολουθεί δεν εκφράστηκε αρνητικά με τέτοιο τρόπο στο άτομό μου!). Όταν κάποιος σας παρενοχλεί ή προσβάλλει σας έχω τον τρόπο όχι απλά να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί αλλά πολύ πιθανόν να βάλει και τα κλάματα!

Σημείωση: το προφίλ είναι κλειδωμένο και αληθινό. Και η profile pic είναι με ένα από τα τρία του παιδιά. Ακολουθεί η λύση στο πρόβλημα (Μα εγώ που ξέρω ότι έχει τρία παιδιά)

Εάν θέλετε και εσείς φίλοι μου να σας δείξω τον τρόπο να βλέπετε υλικό από κλειδωμένο προφίλ και να μάθετε την πλήρη οικογενειακή κατάσταση του εκάστοτε πα@@α ή πα@@@ως dm me. Δεν θα απαντήσω σε εν δυνάμει stalkers. Η φωτογραφία με την γλυκύτατη σύζυγο και τα τρία κουκλιά παιδιά έχει υποστεί blur. Σας φιλώ» έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164