Site icon TLIFE

Έξαλλος ο Χρήστος Δάντης με τον Άρη Σοϊλέδη και την προσβολή του στην Ασημίνα Χατζηανδρέου – «Ντροπή ρε φίλε…»

Το βράδυ της Τρίτης 13/4 στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε στο Survivor παρακολουθήσαμε ένα άσχημο περιστατικό ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Άρη Σοϊλέδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής μετά τη νίκη του συμπαίκτη του, Γιώργου Ταλάντσεβ, κόντρα στην Ασημίνα, που έδωσε το έπαθλο στην μπλε ομάδα, είπε μια ατάκα που ενόχλησε την παίκτρια της κόκκινης ομάδας και πυροδότησε αντιδράσεις και εντάσεις.

Ο Άρης Σοϊλέδης πάνω στον πανηγυρισμό είπε στον Τάλα: «Βγάλ’ τα. Δείξ’ τους τα!», με την Ασημίνα να αναφέρει στο ceremony: «Επειδή ο Σπύρος Μαρτίκας με είχε δικάσει παλιότερα κι είχε πει για πρότυπα για τα παιδιά. Όταν έχασα κι έπαιξα απέναντι με έναν άντρα, βγήκαν κι είπανε κατέβασε τα παντελόνια σου να μας δείξεις πόσα α@@@ έχεις. Ο Άρης μου ορκίστηκε ότι το είπε για άλλο λόγο. Εγώ δεν πιστεύω κανένα».

Σε αυτό το περιστατικό θέλησε να πάρει θέση και ο σύντροφος της Ασημίνας, Χρήστος Δάντης,  ο οποίος ξέσπασε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ε όχι δείξτους τ αρ@@@ σου απέναντι σε μία γυναίκα ρε φίλε, ντροπή…Ντροπή ρε φίλε… Αλλά να ξέρεις πολλές γυναίκες έχουν πολλά κιλά αρ@@@… Εύχομαι να το δεις σύντομα».

© 2024 tlife.gr