Έλενα Ασημακοπούλου: Έκανε restart στη ζωή της – Το διαζύγιο, τα ψυχοσωματικά και ο έρωτας με τον Κώστα Τσαρτσαρή

Ολικό restart στη ζωή της φαίνεται πως έχει κάνει η Έλενα Ασημακοπούλου με τον έρωτα να της έχει χτυπήσει και πάλι την πόρτα.

Όπως έγινε γνωστό, εδώ και λίγο καιρό, η Έλενα Ασημακοπούλου είναι σε σχέση με τον Κώστα Τσαρτσαρή. Το ζευγάρι φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους γι’ αυτό και μέχρι σήμερα δεν τους έχουμε δει σε καμία κοινή δημόσια εμφάνιση. Άλλωστε προτεραιότητα και των δυο είναι τα παιδιά τους, ενώ επιθυμούν να απασχολούν τα μέσα μόνο λόγω της δουλειάς τους.

Πρόσφατα οι δυο τους πραγματοποίησαν ένα σύντομο ταξίδι στην Ελαφόνησο με την ηθοποιό και επιχειρηματία να “προδίδει” το ταξίδι με τον νέο της σύντροφο επιλέγοντας ωστόσο να κρατήσει “μυστική” την ταυτότητά του.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια που μαθαίνουμε για έναν νέο έρωτα στη ζωή της Έλενας Ασημακοπούλου.

Η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας που υπήρξε παντρεμένη με τον Μπρούνο Τσιρίλο για 12χρόνια ενώ τον Απρίλιο του 2022 μέσω ενός Q&A που έκανε, αποκάλυψε ότι ο γάμος της είχε λήξει αρκετούς μήνες πριν.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε γράψει τότε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο γνωρίστηκαν το 2007 και έγιναν ζευγάρι λίγο καιρό μετά. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2010, ενώ την ίδια χρόνια γεννήθηκε και η κόρη τους, Μαρία-Ροζάρια. Το 2018 παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο.

Μετά το διαζύγιό της, η Έλενα Ασημακοπούλου αφοσιώθηκε ακόμα περισσότερο στην κόρη της, Μαρία- Ροζάρια, τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες ενώ επέστρεψε και στην υποκριτική, κάτι που για χρόνια είχε αφήσει στην άκρη. 

Λίγους μήνες μετά, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμά-δες» αποκάλυψε τις δυσκολίες που βίωσε με τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και το πόσο αυτή η ιστορία την είχε επηρεάσει ψυχολογικά.

«Δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου γιατί ήταν πολλά χρόνια. Για να περάσεις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, όπως είχα εγώ, ψυχολογικά μπορώ να πω ότι με είχε ρίξει πάρα πολύ. Γιατί και εγώ ήθελα να κάνω γρήγορα ένα ακόμα παιδί μετά την Μαρία, να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά… μπαρούφες! Δεν είναι και κάτι, εντάξει, αλλά βιαζόμουν λίγο οπότε όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι και πέρασα δύσκολα είπα ώπα, κάπου εδώ θα σταματήσω λίγο για να πάρω τον χρόνο μου και θα συνεχίσω» είχε πει η Έλενα Ασημακοπούλου.

 «Με τον Μπρούνο Τσιρίλο χωρίσαμε έναν χρόνο πριν, όταν το παιδί ήταν 12. Με πάρα πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα από παιδοψυχολόγο, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που αν τη δεις θα πεις ότι δεν είναι 13 ετών. Είναι φοβερό» είχε πει σε άλλη συνέντευξη για το πως διαχειρίστηκε το διαζύγιο σε σχέση με την έφηβη πλέον κόρη της.

«Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου, δεν είχα δουλειά, δεν είχα χρήματα στην άκρη. Είχα αφήσει τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στη σειρά “Άγρια Γη” και βρήκα τα πατήματά μου.

Ο Μπρούνο ζει μόνιμα στην Ιταλία, έρχεται κάποιες μέρες τον μήνα για να την δει. Είναι δύσκολο ως προς την προσμονή το να τον δει. Έχουν συχνά επαφή καθημερινά και μέσα από face time… Ήταν πολλά τα χρόνια που ο Μπρούνο δεν ήταν καλά, το έβλεπα και το διαπίστωνα κι εγώ. Έγιναν πάρα πολλές προσπάθειες και από εμένα να τον βοηθήσω. Κάποιες φορές ήθελε να βοηθηθεί και κάποιες όχι. Ήταν δύσκολα. Επηρέασε πολλά» είχε εξομολογηθεί στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιός.

Για μια γυναίκα όμως, το να προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της σε νέα βάση, έχοντας να διαχειριστεί την εφηβεία της κόρης της, να τρέξει μια επιχείρηση αλλά και να ανταπεξέλθει στις υποκριτικές της δραστηριότητες, σίγουρα είναι κάτι στρεσογόνο. Όλο αυτό το στρες λοιπόν στην Έλενα Ασημακοπούλου φαίνεται πως εκδηλώθηκε με κάποια ψυχοσωματικά.

 Η ίδια μάλιστα τον περασμένο Μάιο είχε κάνει μια ανάρτηση δείχνοντας κάποια σημάδια στο σώμα της και είχε γράψει, «Αυτά είναι τα δικά μου ψυχοσωματικά. Όχι δεν έχω φάει ξύλο, ούτε έχω πέσει από τις σκάλες. Αυτά τα προκαλώ εγώ στον εαυτό μου από την πολλή πίεση και το άγχος και αφήνει μελανιά. Μπορεί να συμβεί στην περιοχή της κοιλιάς, τις γάμπες, τους γοφούς. Παλαιοτέρα είχε πολλά εκζέματα στα χέρια μου και γενικά ότι υπάρχει εσωτερικά το σωματοποιώ στο δέρμα μου».

Πλέον όμως, η Έλενα Ασημακοπούλου φαίνεται πως έχει βρει την απόλυτη ισορροπία και ηρεμία στη ζωή της. Χαμογελά ξανά, κάνει ταξίδια, γυμνάζεται και ζει τον έρωτά της όπως ακριβώς εκείνη επιθυμεί.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164