Έλενα Ασημακοπούλου: Σε σχέση με τον Κώστα Τσαρτσαρή

Ένας νέος έρωτας έχει χτυπήσει την πόρτα της Έλενας Ασημακοπούλου.

Η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας είναι σε σχέση εδώ και μερικούς μήνες με τον πρώην μπασκετμπολίστα και επικεφαλή του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Κώστα Τσαρτσαρή. Η είδηση έγινε για πρώτη φορά γνωστή μέσα από το FTHIS και τον δημοσιογράφο Μάριο Κωνσταντόπουλο, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δυο τους φαίνεται πως απολαμβάνουν τον έρωτά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς η μέχρι τώρα στάση τους έχει αποδείξει πως προτεραιότητά τους πάντα είναι τα παιδιά τους, ενώ προτιμούν να απασχολούν τα Μέσα μόνο μέσω της δουλειάς τους. 

Πρόσφατα μάλιστα φαίνεται πως οι δυο τους ταξίδεψαν στην Ελαφόνησο, κάτι που αποδεικνύεται και από μια ανάρτηση της Έλενας Ασημακοπούλου στο Instagram, όπου μέσα σε μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε διακρίνεται και ένα αντρικό πόδι με την ίδια ωστόσο να μην αποκαλύπτει την παρέα της. 

«Η ζωή είναι μοίρασμα… Ένα λεπτό χωρίς μοίρασμα ζωής είναι χαμένο λεπτό…» είχε γράψει τότε η ίδια στην ανάρτησή της ενώ ανάμεσα στα hastag που χρησιμοποίησε ήταν και το #fallinlove, κάτι που μαρτυρά πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164