Site icon TLIFE

Έλενα Παπαρίζου: Στα backstage του νέου της video clip!

Είναι καλοκαίρι, βρισκόμαστε σε ένα πανέμορφο κτήμα όπου ο ήλιος σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα της τοποθεσίας, δημιουργούν μια αίσθηση παραμυθιού, και η Έλενα Παπαρίζου, είναι η βασίλισσα αυτού του παραμυθιού!

Γαλάζιο παντού, που αποπνέει άρωμα Ελλάδας. Ο χώρος είναι γεμάτος φοίνικες και μπαμπού που δίνουν την αίσθηση της ζωντάνιας, ενώ τα χειροποίητα χαλιά πάνω στο γρασίδι μας ταξιδεύουν στην Ανατολή, μιας και το ‘’HAIDE’’ δια χειρός Φοίβου έχει έντονα έθνικ στοιχεία. Η Έλενα ως Ελληνίδα diva μας παρασύρει σ΄ έναν σαγηνευτικό χορό με την καθοδήγηση της ταλαντούχας χορογράφου και επί χρόνια συνεργάτιδάς της Chali Jennings!

Ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, αποτυπώνει με μαεστρία την κάθε στιγμή με την κάμερά του και μας μεταφέρει σ΄ έναν κόσμο όμορφο, ξέγνοιαστο και φωτεινό… ακριβώς σαν το HAIDE, που θα γίνει το soundtrack του φετινού καλοκαιριού! Το ολοκαίνουριο video clip της Έλενας θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες ενώ η Έλενα προετοιμάζεται για ένα συναυλιακό καλοκαίρι! Μαζί με την Δέσποινα Βανδή θα γυρίσουν όλη την Ελλάδα ξεσηκώνοντας το κοινό με τις επιτυχίες τους.

Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια του γυρίσματος για το Haide:

© 2024 tlife.gr