Έλενα Παπαρίζου: «Θα προσπαθούσα ξανά να εκπροσωπήσω τη Σουηδία στον διαγωνισμό»

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στον δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision και ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το My Number One, το τραγούδι με το οποίο το 2005 είχε καταφέρει να φέρει την πρωτιά στη χώρα μας.

Για ακόμη μια φορά, η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και κατάφερε να καταχειροκροτηθεί από όλους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγο μετά από την εμφάνισή της αυτή, η Έλενα Παπαρίζου εξέφρασε την επιθυμία της να καταφέρει κάποια στιγμή να εκπροσωπήσει τη Σουηδία, τη χώρα που μεγάλωσε, στον μουσικό διαγωνισμό.

«Κάθε φορά που με καλούνε να πηγαίνω στη Eurovision, θα πηγαίνω… Το 2001 που εμφανίστηκα για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision με τους Antique ήμουν 19 χρονών, ήταν πολύ τρομακτικό. Ο Φωκάς Ευαγγελινός με έστρωσε τη δεύτερη φορά που συμμετείχα. Νομίζω δεν υπάρχει μυστικό για να κερδίσει κανείς, πρέπει να έχεις ένα καλό τραγούδι, να δουλεύεις σκληρά, και να το απολαύσεις…

Εννοείται ότι θα ξαναπροσπαθούσα να εκπροσωπήσω τη Σουηδία στη Eurovisio, την αγαπώ πάρα πολύ. Όταν κέρδισα για την Ελλάδα, τα πρωτοσέλιδα της Σουηδίας γράφανε, “η δική μας Έλενα κέρδισε”. Όλοι αυτοί που έχουν στήσει το stage εδώ, τους ξέρω και με ξέρουν όλοι. Ωραία θα ήταν να εκπροσωπήσω τη Σουηδία» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164