Έλενα Παπαρίζου: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στους θαυμαστές της – «Είστε για πάντα στην καρδιά μου και στην ψυχή μου»

Με αφορμή το τιμητικό βραβείο που έλαβε η Έλενα Παπαρίζου στα Mad VMA 2024, τα οποία προβλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής μέσα από το Mega, η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η Έλενα Παπαρίζου θέλησε έτσι να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για την αγάπη και την στήριξη που της δείχνουν, για τα 25 χρόνια καριέρας της στη μουσική.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Έλενα Παπαρίζου έγραψε: «25 χρόνια μαζί. 25 χρόνια ζω και βιώνω την αγάπη σας, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, όταν είμαι on stage, όταν είμαι backstage, στα εύκολα, στα δύσκολα, στα πάνω και στα κάτω μου. 25 χρόνια πριν, χτύπησε το τηλέφωνο της μαμάς μου στο Γκέτεμποργκ για δουλειά, και εκείνη τους είπε ότι δεν είμαι σπίτι, γιατί είμαι στο σχολείο. Σήμερα, είμαι εδώ και λαμβάνω αυτό το βραβείο και δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτά που αισθάνομαι. Ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, χαρά, μα και ενθουσιασμό για όσα θα ακολουθήσουν».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)

 

«Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε μένα, ανήκει στους συνεργάτες μου, στις ομάδες μου, στις δισκογραφικές που με υποστήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, μα πάνω απ’ όλα σε όλους εσάς, που συνεχίζετε και μου χαρίζετε απλόχερα την αγάπη σας. Σας αγαπώ όλους πολύ, είστε για πάντα στην καρδιά μου και στην ψυχή μου, και να ξέρετε πως τα καλύτερα έρχονται!» πρόσθεσε η Έλενα Παπαρίζου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164