Έλενα Χριστοπούλου: Μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Μοθωναίος αποχώρησε από την εταιρεία της

Όπως φαίνεται, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι το μοναδικό «δυνατό χαρτί» που έχει αποχωρήσει από την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είχε αναπτύξει σχεδόν οικογενειακούς δεσμούς με την μάνατζερ μοντέλων αποκαλώντας τη πολλές φορές «μαμά» αποφάσισε να διακόψει την όποια επαγγελματική σχέση είχαν, ενώ πλέον οι δυο τους φαίνεται να μην έχουν καμία γενικότερη επαφή. 

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι το μοναδικό πρόσωπο που αποχώρησε από την εταιρεία της Έλενας Χριστοπούλου. Με μια πιο προσεκτική ματιά στη σελίδα του πρακτορείου της Έλενας Χριστοπούλου, θα διαπιστώσει κανείς πως από τον κατάλογο των προσώπων που βρίσκονται σε αυτό, λείπει και ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Ο ηθοποιός που μέχρι πριν μερικούς μήνες βρισκόταν στην κορυφή της σελίδας μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πλέον δεν είναι πουθενά, κάτι που αποδεικνύει την διακοπή της συνεργασίας τους.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος θεωρούνταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της Έλενας Χριστοπούλου ωστόσο πλέον η σχέση τους έχει διακοπεί και μάλιστα όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο αφού έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον και στα social media.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164