Έλενα Χριστοπούλου: «Όλα είναι θέμα οπτικής, το σίγουρο είναι ότι θέλω να είμαι στην τηλεόραση»

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι founder, artist manager και αυτή την περίοδο και καθηγήτρια του «TV Queen». Για ακόμη μια φορά, χωρίς να μασάει τα λόγια της, μιλά στο «Secret», για το νέο ριάλιτι «TV Queen», στο οποίο συμμετέχει ως κριτής, και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Μίλησέ μας για την εμπειρία σου στο « TV Queen». Πώς αποφάσισες να πεις το «ναι»;

Είναι ένα καινούργιο format, που όταν μου το εξήγησαν σαν project, το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, καθώς δεν έχουμε ξαναδεί παιχνίδι εγκλεισμού για παρουσιάστριες και μου διέγειρε την περιέργεια.

Στενοχωρήθηκες που θα σταματήσει πρόωρα;

Όλα είναι θέμα οπτικής. Σίγουρα θα υπήρχε μία νικήτρια και αυτό δεν αλλάζει. Ούτως ή άλλως, είμαι χαρούμενη γιατί ένα κορίτσι θα βγει και θα είναι έτοιμο να διεκδικήσει μια θέση στην τηλεόραση. Το ότι αυτό γίνεται πρόωρα δεν αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα.

Κάποιοι χαρακτήρισαν το πρόγραμμα trash. Τι απαντάς;

Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν πολύ μεγάλο και τα social media αγάπησαν το «TV Queen». Πάντα βρίσκω καλά στοιχεία σε όλα τα πράγματα και δεν έχουν θέση αυτοί οι χαρακτηρισμοί στη ζωή μου, ούτως ή άλλως.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Δύσκολες στιγμές υπάρχουν πάντα, αλλά τις χειρίζομαι σαν μαθήματα και συνεχίζω. Οταν μου συμβαίνει κάτι δυσάρεστο, πάντα θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και εννοείται ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος σε τέτοιες περιπτώσεις.

Έχεις κάνει κάποια αισθητική επέμβαση;

Όχι, αλλά, αν νιώθω πως χρειάζεται, εννοείται ότι θα κάνω. Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρούμε ταμπού τις αισθητικές επεμβάσεις. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει αυτό που θέλει για να νιώθει καλύτερα. Πάντα βέβαια ακολουθώντας το «παν μέτρον άριστον», αλλά ποια είμαι εγώ για να κρίνω;

Ιδανικά, τι θα ήθελες να κάνεις στην τηλεόραση;

Το σίγουρο είναι πως θέλω να είμαι στην τηλεόραση. Θα μου άρεσε πολύ να κάνω κάτι με κεντρικό θέμα τη γυναίκα. Το λέω αυτό γιατί τη γυναίκα του σήμερα την αφορούν πολλά και διαφορετικά πράγματα και θα ήταν ωραίο να υπάρχει μια εκπομπή που να καλύπτει και τις νέες ανάγκες και όχι μόνο ό,τι έχουμε μάθει έως σήμερα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164