Έλενα Χριστοπούλου – Ζενεβιέβ Μαζαρί: Επιστρέφουν στο GNTM και το διασκεδάζουν – Video

Η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί ετοιμάζονται για τη δεύτερη σεζόν του Greece’s Next Top Model στο Star και είναι ενθουσιασμένες. Οι δύο κυρίες έχουν γίνει πολύ καλές φίλες και περνούν διασκεδαστικές στιγμές λίγο πριν την επιστροφή του δημοφιλούς ριάλιτι μόδας. Η Έλενα Χριστοπούλου, γνωστή μάνατζερ μοντέλων, θα συνεχίσει να είναι coach των κοριτσιών του GNTM ενώ η Ζενεβιέβ Μαζαρί που δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας και συνεργάζεται με την Βίκυ Καγιά στο Fashion Workshop, έχει τη θέση της Art Director στο GNTM.

Το απόγευμα της Τετάρτης, οι δύο κυρίες και συνεργάτιδες στο GNTM μοιράστηκαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, ένα video από τις όμορφες στιγμές που περνούν μαζί πίνοντας κρασί. Η Έλενα Χριστοπούλου με χιούμορ στην ανάρτησή της σημείωσε: Ή θα σε ραπίσω… ή θα σε φιλήσω @genevievevv με το κορίτσι μου το… δεν έχω λέξεις #gntmgr #girls #girlz… my #brunette power #wearefamily#weareback.

https://instagram.com/p/BzLUjkbnuLC/

Και η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε δική της ανάρτηση απάντησε: “Ρε συ και τα δύο!!! @elena_hristopoulou #weareback #weare #gntmgr #drinks #woman”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164