“Ελένη” : Ενα μεταλλαγμένο πρωινό, με άφθονες δόσεις από… “κουτσομπολευτικές” εκπομπές !

Για ακόμα μία φορά σήμερα το μεσημέρι χαζεύοντας την Ελένη Μενεγάκη, διαπίστωσα το πόσο έξυπνο πλάσμα είναι… Ναι, η “χαζή” Ελένη, ή η ξανθιά Ελένη – αν προτιμάτε – με τις αθώες απορίες, δεν έχει καμία σχέση με την Ελένη Μενεγάκη. Βλέπετε, η ξανθιά παρουσιάστρια είναι πραγματικά μία πανέξυπνη επαγγελματίας, αλλά και επιχειρηματίας του εαυτού της. Και όταν λέω “επιχειρηματίας” το λέω με την καλή έννοια, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

Η Ελένη έχοντας διανύσει χιλιάδες μίλια τηλεοπτικού αέρα, έχει αποκτήσει πια πολύτιμη τηλεοπτική προίκα. Μία προίκα την οποία κουβαλά μαζί της και αυτή είναι και η μεγάλη της διαφορά με όλες τις τηλεοπτικές της αντιπάλους… Μία προίκα η οποία είναι και το μεγάλο της “όπλο” !

Ετσι, η Ελένη μπορεί να χειριστεί με απίστευτη τηλεοπτική μαεστρία τα πάντα κατά την διάρκεια της εκπομπής της. Μπορεί ακόμα και να… μεταμορφώνει το ύφος της, χωρίς κανείς να το καταλαβαίνει. Η “Ελένη” είναι ουσιαστικά ένα μεταλλαγμένο πρωινό στην μεσημεριανή ζώνη… Που και που ,όμως, μεταμορφώνεται και σε καθαρόαιμη “κουτσομπολευτική” εκπομπή και μάλιστα; Χωρίς να το αντιλαμβάνεται κανείς απ ΄όλους όσους την βλέπουν !

Ναι, η “Ελένη” γίνεται μία χαρά “κουτσομπολευτική εκπομπή” ,όταν η επικαιρότητα το προστάζει και όταν η Ελένη το επιθυμεί. Κι ας ισχυρίζεται η ίδια η παρουσιάστρια πως η εκπομπή της δεν έχει καμία σχέση με τις “κουτσομπολευτικές” εκπομπές, όπως τις αποκάλεσε και η ίδια προ μηνών, προκαλώντας διακαναλικό πανικό.

Προσωπικά, αυτό κατάλαβα σήμερα το μεσημέρι για πολλοστή φορά βλέποντας την Ελένη… Και φυσικά αναφέρομαι στο αφιέρωμα που φρόντισε να φιλοξενήσει η παρουσιάστρια στην εκπομπή της για τον Κώστα Καρρά.
Εννοείται πως αν η εκπομπή μετέδιδε απλά ένα βίντεο – αφιέρωμα δεν θα το έλεγα αυτό.

Ομως, ο τρόπος με τον οποίο η γνωστή παρουσιάστρια χειρίστηκε, σχολίασε και παρουσίασε το θέμα μαζί με τους συνεργάτες της, δεν διέφερε σε τίποτα απο τα… πατροπαράδοτα μεσημεριανά, τα οποία η ίδια φροντίζει να… “αφορίζει” μέσα από τα λεγόμενά της.

Η΄ μην μου πείτε πως δεν ήταν τις προάλλες άκρως “κουτσομπολευτικό” το γεγονός ότι η Ελένη όλως τυχαίως θέλησε να μιλήσει μέσα από την εκπομπή της τόσο για τον Γιάννη Λάτσιο, όσο και για τον Ματέο Παντζόπουλο, την ώρα που ξέρει πως οι πάντες… καραδοκούν και αναπαραγάγουν όχι μόνο τις κουβέντες της, αλλά μέχρι και τις… ανάσες της !

Η΄μην μου πείτε πως δεν ήταν “κουτσομπολευτικό” το γεγονός ότι η “ωραία Ελένη της Κάντζας” θέλησε επίσης να μας διαμηνύσει μέσα απο την εκπομπή της, πως οι φωτογραφίες της από την παραλία που είχε την περασμένη εβδομάδα γνωστό περιοδικό, ήταν φωτογραφικό υλικό… προηγούμενων ετών !

Αυτά για να είμαστε ειλικρινείς και να ξέρουμε τι λέμε…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164