Site icon TLIFE

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Βάφτισαν τον γιο τους – Το ιδιαίτερο όνομα και οι εμφανίσεις στο πάρτι – Φωτογραφίες TLIFE

Τον 1,5 έτους γιο τους βάπτισαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπερτο Μποτία.

Το ζευγάρι που απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Μάρτιο του 2023, βάφτισε (χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε και που), τον γιο του δίνοντάς του όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, το όνομα Ερμής.

Τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και ο Αλμπέρτο Μποτία έχουν επιλέξει να προστατεύουν τον γιο τους από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και επέλεξαν να κρατήσουν μυστικό τον τόπο του μυστηρίου.

Τον μικρό Ερμή βάπτισαν η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα, ο personal assistant της, Βασίλης Σιμσιρίκης και ο καλός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης.

Το απόγευμα Σαββάτου 8/6 ακολούθησε ένα πάρτι σε χώρο εκδηλώσεων στο Σούνιο. Εκεί οι φίλοι του ζευγαριού, όπως η Μαριάννα Λάτση και ο γιος της Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης, ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, η project manager της Ελένης Φουρέιρα, Λία Παπαδοπούλου με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπενιουδάκη, τον γιο των οποίων βάπτισε προ ημερών η Ελένη Φουρέιρα, στελέχη της δισκογραφικής εταιρείας, τραγουδιστές όπως η Χριστίνα Σάλτη και ο Λούης Γεωργίου που κάνει back vocals στις live εμφανίσεις της Ελένης, ο επιχειρηματίας, Χρύσανθος Πανάς και πολλοί άλλοι.

Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

© 2024 tlife.gr