Ελένη Φουρέιρα: Φωτογραφίζει τον γιο της, Ερμή ενώ παίζει στην αυλή του σπιτιού τους

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Ελένη Φουρέιρα από την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει αφοσιωθεί στον μικρό της, με τον οποίο προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, παράλληλα όμως, φροντίζει να συνδυάζει και τη δουλειά της.

Η Ελένη Φουρέιρα ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές διακοπές με τον μικρό της, μέχρι τότε όμως, απολαμβάνει όμορφες στιγμές μαζί του στην Αθήνα, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της, της το επιτρέπουν.

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7 η Ελένη Φουρέιρα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Ερμή, ο οποίος φαίνεται να κρατά στο χέρι του μια μικρή ντομάτα για να παίξει.

Ο μικρός έχει μεγαλώσει αρκετά και πλέον είναι αρκετά ανήσυχος, αφού θέλει να ανακαλύπτει τα πάντα γύρω του.

Πρόσφατα μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της στον Τάσο Ριζόπουλο είχε μιλήσει για ένα ,μικρό χτύπημα που είχε ο γιος της, όπου είχε πει: «Πριν από ένα μήνα με χτύπησε κατά λάθος στο μάτι, ήμουν καλεσμένη στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού και δεν πήγα. Μια μέρα πριν, ο γιος μου με χτύπησε κατά λάθος στο μάτι και είχε πρηστεί. Ήταν φοβερό που εκείνη την στιγμή δεν αντέδρασα καθόλου. Λέω κοίτα να δεις πώς να διαχειριστείς μια κατάσταση σαν να μην συνέβη τίποτα και πριν από αυτόν μπορεί να είχα πάθει αμόκ».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164