Ελένη Φουρέιρα: Μαθαίνει στον ενός έτους γιο της να καθαρίζει – Το απολαυστικό βίντεο

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει η Ελένη Φουρέιρα από την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει αφοσιωθεί στον μικρό της, με τον οποίο προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, παράλληλα όμως, φροντίζει να συνδυάζει και την δουλειά της.

«Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από αυτό που είχα φανταστεί. Είναι πολύ πιο ωραίο και κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι μου έλειπε αυτό το πράγμα από τη ζωή μου, πόσο το ήθελα και… νιώθω σαν να αποφοίτησα, σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου», είχε αναφέρει η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της.

Το τελευταίο διάστημα η τρυφερή μαμά έχει γίνει πιο ενεργή στα social media ενώ πλέον δεν διστάζει να μοιραστεί και στιγμιότυπα του γιου της.

Αυτή τη φορά, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ένα απολαυστικό βίντεο, στο οποίο μαθαίνει στον γιο της να σκουπίζει.

Ο μικρός, όπως θα δεις στο βίντεο κρατάει τη σκούπα και καθαρίζει τα λουλούδια από την αυλή, ενώ η τραγουδίστρια των καμαρώνει γελώντας. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164