Ελένη Φουρέιρα: Το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Αεροπλάνο» – Guest star η Κόνι Μεταξά

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει μέσα από ένα άκρως εντυπωσιακό music video τη νέα επιτυχία της «Αεροπλάνο Remix», στην οποία συνεργάζεται με τον FY.

Το «Αεροπλάνο Remix» παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη σκηνή των φετινών Mad VMA, όπου η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε τα βραβεία Best Performer και Καλύτερο Ντουέτο («Γδύσου» με τον Apon), μέσα από ένα act των δύο καλλιτεχνών που ξεσήκωσε το κοινό.

Στο music video, η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και η μοναδική γυναίκα καλλιτέχνις από την Ελλάδα με διαμαντένιο album και ο FY, ο artist με τα διαδοχικά hits που «σαρώνουν» με εκατομμύρια digital streams και YouTube views, μας υποδέχονται σε ένα πραγματικό αεροπλάνο και μας απογειώνουν στο πιο συναρπαστικό μουσικό ταξίδι. Στο video συμμετέχουν η Konie Metaxa και η Alexia Kefala (upinthehype). Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

 

Το «Αεροπλάνο», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα pop anthem με latin «πινελιές» και στίχους – ατάκα. Τη μουσική και τους στίχους έγραψαν ο Barrice και η Lila, σε παραγωγή Beyond.

Αυτή την περίοδο, η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της. Η περιοδεία ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία από τη Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ημέρες και επόμενος σταθμός της είναι η Αθήνα, στο Κατράκειο θέατρο, στις 20 Ιουλίου. Μαζί της θα είναι ο FY και ο ZAF και special guest ο Apon.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164