Ελένη Μενεγάκη: Δημοσίευσε φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές μετά από 20 ημέρες «εξαφάνισης»

Στα social media επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου για να στείλει τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Mega, ανακοίνωσε στους τηλεθεατές της πως αποχωρεί από το καθημερινό πρόγραμμα, αφήνοντας ένα μεγάλο ερωτηματικό για το εάν επιστρέψει σύντομα μέσα από νέα τηλεοπτική στέγη.

Και φέτος, η Ελένη Μενεγάκη, πέρασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της στην Άνδρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύζυγό της, Μάκης Παντζόπουλος.

Ποζάροντας για τις φωτογραφίες της στο instagram η Ελένη Μενεγάκη είχε γράψει στην ανάρτησή της στο τέλος Ιουλίου: «Η ευτυχία δεν ανήκει σε αυτούς που έχουν τα πάντα αλλά σε εκείνους που εκτιμούν ότι έχουν».

Για ένα μεγάλο διάστημα ημερών η παρουσιάστρια απείχε από το instagram, ενώ σήμερα το βράδυ, ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε selfie φωτογραφία της. Με χαλαρή – ανέμελη εμφάνιση μετά το μπάνιο της στην παραλία, η παρουσιάστρια πόζαρε στο φακό.

«Χρόνια πολλά», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν τη νέα της ανάρτηση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164