Ελένη Μενεγάκη: Η selfie με την κόρη της Βαλέρια Λάτσιου μέσα από το σπίτι της

Μια σπάνια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της με την κόρη της, Βαλέρια Λάτσιου δημοσίευσε το πρωί της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη. 

Η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή σεζόν έχει αποφασίσει για την ώρα να μη βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό, ωστόσο οι φήμες τη θέλουν στο δεύτερο μισό να επιστρέφει στις οθόνες μας με ένα εβδομαδιαίο show.

Άλλωστε, η παρουσιάστρια στο τέλος της περασμένης σεζόν είναι ανακοινώσει την απόφασή της να μην ξαναγυρίσει με κάποια καθημερινή εκπομπή, μιας και το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει.

Αυτή την περίοδο που η Ελένη Μενεγάκη δεν βρίσκεται στην τηλεόραση, απολαμβάνει τις στιγμές με την οικογένειά της ενώ, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το πρωί της Παρασκευής 4/10 η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία με την 16χρονη κόρη της Βαλέρια, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το πρόσωπό της. 

«Μελένια Παρασκευή» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ελένη Μενεγάκη.

Σου θυμίζουμε ότι η μεγαλύτερη κόρη της Λάουρα Λάτσιου βρίσκεται στο εξωτερικό για σπουδές και η 9χρονη Μαρίνα Παντζοπούλου είναι καστανόξανθη…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164