Ελένη Μενεγάκη: Ποιος την τίμησε για την προσφορά της στην εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού; [pics]

Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες αλλά και μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Η προσωπικότητά της έχει μεγάλη επίδραση στον κόσμου που την παρακολουθεί και εκείνη σήμερα νιώθει περήφανη για βράβευσή της. Πριν μερικούς μήνες φωτογραφήθηκε για την νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, – κάτι που έχει κάνει πολλές φορές- ώστε να δώσει ένα σημαντικό μήνυμα στις γυναίκες, όσον αφορά την υγεία τους.

Η παρουσιάστρια του Alpha πριν λίγη ώρα, αποκάλυψε, μέσα από τον νέο της λογαριασμό στο Instagram, την τιμητική διάκριση που της έγινε από τον γιo της Estée Lauder και Επίτιμο Πρόεδρο της γνωστής εταιρείας καλλυντικών, Leonard Lauder, για την φιλανθρωπική της δράση.

“Πριν λίγες ημέρες ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος με τίμησε για την συμμετοχή μου στην Εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού. Ο κος Leonard Lauder, γιoς της Estée Lauder και Επίτιμος Πρόεδρος των The Estée Lauder Companies σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις του στην Αθήνα, αφιέρωσε χρόνο για να με ευχαριστήσει προσωπικά και να μου απονείμει τιμητική πλακέτα, αλλά και ένα προσωπικό δώρο! Περιμένω πως και πως να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μαζί σας!”, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε.

Πριν λίγες ημέρες ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος με τίμησε για την συμμετοχή μου στην Εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού. Ο κος Leonard Lauder, γιoς της Estée Lauder και Επίτιμος Πρόεδρος των The Estée Lauder Companies σε μία από τις σπάνιες επισκέψεις του στην Αθήνα, αφιέρωσε χρόνο για να με ευχαριστήσει προσωπικά και να μου απονείμει τιμητική πλακέτα, αλλά και ένα προσωπικό δώρο! Περιμένω πως και πως να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μαζί σας! #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni (@emenegaki_tvo) στις

“Κάθε χρόνο τα αποτελέσματα της καμπάνιας και η ανταπόκριση του κόσμου είναι τόσο συγκινητικά που δεν θα μπορούσα να μη συμμετέχω για μία ακόμα φορά. Όλα αυτά τα χρόνια, όπως μας ενημερώνει και το “Άλμα Ζωής”, η καμπάνια έχει καταφέρει να ευαισθητοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό γυναικών να ασχοληθούν με την υγεία τους και να ενημερωθούν για το τι πρέπει να κάνουν για να προστατεύσουν τον οργανισμό τους¨, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164