Ελένη Μενεγάκη: Σε επίσημη εκδήλωση του Alpha συνοδευόμενη από τον Μάκη Παντζόπουλο!

Είναι ένα από τα πιο hot ζευγάρι της τελευταίας δεκαετίας. Η Ελένη Μενεγάκη και το Μάκης Παντζόπουλος έχουν απασχολήσει όσο κανείς άλλος τα media με τη σχέση, το γάμο και την γέννηση της κόρης τους. Μετρούν μαζί πολλά χρόνια και μέσα σε αυτά έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Όχι μόνο με τον καρπό του έρωτά τους, τη μικρή Μαρίνα, αλλά και τα παιδιά της παρουσιάστριας από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και με τα οποία ο επιχειρηματίας έχει πολύ καλή σχέση.

Οι δυο τους έχουν απελευθερωθεί πλέον και στις δημόσιες εμφανίσεις τους αφού ολοένα και πιο συχνά ο Ματέο συνοδεύει την Ελένη σε κοσμικές βραδιές. Σε αυτές τις ελάχιστες που δίνει το παρών. Μία από αυτές ήταν και η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ελένη” δεν θα μπορούσε να λείπει από την κοπή της πίτας του Alpha. Την συνόδευσε φυσικά ο σύντροφός της και τα φωτογραφικά φλας ήραν φωτιά στην άφιξή τους. Εκεί ήταν και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE.

 

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε total black look για την επισημη βραδιά του σταθμού και φυσικά έλαμπε στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164