Site icon TLIFE

Ελένη Μενεγάκη: Συνεχίζει τις διακοπές της – Η νέα ανάρτηση

Τι κι αν το καλοκαίρι τελείωσε και οι περισσότεροι παρουσιαστές ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της.

Η παρουσιάστρια στο τέλος της περασμένης σεζόν ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με το Mega και ανακοίνωσε ότι δε σκοπεύει να επιστρέψει ξανά με καθημερινή εκπομπή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τίποτα άλλο για τα επόμενα βήματά της. Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει χωρίς την Ελένη Μενεγάκη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και κανείς δεν γνωρίζει αν, πότε και με ποιο τρόπο τελικά θα μπορούσε να επιστρέψει.

Η ίδια ωστόσο δε φαίνεται να αγχώνεται αφού συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές δείχνοντάς μας πόσο απολαμβάνει τη ζωή μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό. 

Σήμερα 4/9 η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε ακόμη μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, αυτή τη φορά μέσα από το αυτοκίνητό της και έγραψε, «Curly hair».

© 2024 tlife.gr