Site icon TLIFE

Ελένη : Πως μας καλωσόρισε και ποιο ήταν το… καρφάκι της προς την Κατερίνα Ζαρίφη ;

Λαμπερή, ανανεωμένη και ολίγον αγχωμένη, η Ελένη Μενεγάκη έκανε πριν από λίγο πρεμιέρα στον Alpha, ντυμένη στα λευκά, στα κατάλευκα. Ναι, η Ελένη επέστρεψε και με “όπλα” της το ζεστό της χαμόγελο, το νάζι της, αλλά και τους επί χρόνια (στο σύνολό τους) στενούς της συνεργάτες, κατάφερε γρήγορα να ξεπεράσει την αμηχανία της πρεμιέρας και να βρει τους τηλεοπτικούς ρυθμούς της.

Η Ελένη επέστρεψε και απ ΄ότι φαίνεται; Είναι διατεθημένη για ακόμα μία χρονιά να πέσει στην τηλεοπτική μάχη, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της. Πως μας καλωσόρισε ;

“Καλημέρα, καλησπέρα, καλή σεζόν, καλό μήνα και καλό χειμώνα, αν και με τέτοιο καιρό, μάλλον ο χειμώνας θα πάει λίγο πιο πίσω. Γυρίσαμε εδώ στο στούντιο το αγαπημένο μας. Δεν μπορούσα άλλο, ήθελα να βγω, αυτή η τελευταία εβδομάδα ήταν ατελείωτη. Δεν αντέχω την απομόνωση, θέλω τον κόσμο, θέλω τα παιδάκια μου, θέλω το σπιτάκι μου, γιατί για μένα αυτό το πλατό είναι το σπιτάκι μου. Ανοίξαμε ,λοιπόν, και σας περιμένουμε…” είπε στην έναρξη της εκπομπής η γνωστή παρουσιάστρια και προχώρησε αμέσως μετά στην παρουσίαση των συνεργατών της.

“Θα ξεκινήσω από τους στυλοβάτες, θα ξεκινήσω με τον Θοδωρή (Κουτσογιαννόπουλος) και με τον Γρηγόρη (Γκουντάρας) που είναι χρόνια δίπλα μου, τα φιλαράκια μου, για να βάλουμε στην παρέα μας ένα κορίτσι που μας είχε λείψει και μας είχε λείψει πολύ”, εσπευσε να συμπληρώσει η Ελένη κάνοντας τον πρόλογο για να υποδεχτεί την Κατερίνα Ζαρίφη.

“Αυτό είναι το σπίτι σου Κατερίνα… Θα το πάρεις απόφαση και θα σταματήσεις να γυρίζεις γύρω-γύρω”; Είπε στην Κατερίνα η Ελένη, καρφώνοντάς την με το… γάντι, για όλα τα προηγούμενα χρόνια που η Κατερίνα αποφάσισε να την εγκαταλείψει, αναζητώντας μόνη της την τηλεοπτική της τύχη, παίζοντας μέχρι και απέναντι από την Ελένη.

Αμέσως μετά φυσικά στο στούντιο μπήκαν και οι νέες της παρέας, η Αντωνία Καλλιμούκου και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ξεκίνησε το τηλε-κουτσομπολιό. Ποιο ήταν το πρώτο θέμα που έκανε… ποδαρικό στην εκπομπή; Οι σημερινές πρεμιέρες και βασικά οι τίτλοι του τέλους που έπεσαν στην καθημερινή, πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του ΑΝΤ1 !


© 2024 tlife.gr