Ελένη Ράντου: Κάνει fitting πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Τζάσμιν»! [pics]

Μετά την επιτυχία του πρώτου χρόνου η Ελένη Ράντου επιστρέφει στο θέατρο Διάνα με την παράσταση «Τζάσμιν» και ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα της την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.  Και όπως καταλαβαίνεις οι τελευταίες πρόβες και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Η καθηλωτική Τζάσμιν, του Γουντυ Αλλεν σε πρώτη παγκόσμια θεατρική διασκευή της Ελένης Ράντου, που συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε από 30.000 θεατές, συνεχίζεται για 2η σεζόν για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στην Αθήνα. Πρόκειται για μια παράσταση εξαιρετικών ηθοποιών, μια ερμηνεία ζωής από την Ελένη Ράντου και μια εμπνευσμένη σκηνοθεσία από τον Σταμάτη Φασουλή.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέα θεατρικής σεζόν, μάλιστα, η Ελένη Ράντου έκανε το τελευταίο fitting για την αγαπημένη της… Τζάσμιν!

«Ενδυματολογική πρόβα Τζάσμιν. Πρεμιέρα 11 Οκτώβρη. Ντυνόμαστε κι ερχόμαστε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου δοκιμάζοντας γαλάζιες haute couture δημιουργιες.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, η Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Καλλιρρόη Μυριαγκού) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη). Η απέχθεια της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164