Ελένη Τσολάκη: Ο τελευταίος χορός στο Happy Day και η συγκίνησή της [vid]

Το Happy Day έριξε αυλαία για την φετινή χρονιά και ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν. Βέβαια, την επόμενη χρονιά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της δεν θα έχουν στο πλευρό τους την Ελένη Τσολάκη, η οποία αποχαιρέτησε σήμερα τους συνεργάτες της

Η όμορφη παρουσιάστρια αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του Alpha, καθώς πρόκειται να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα, έχοντας μάλιστα δική της εκπομπή από την νέα σεζόν. Συγκινημένη, η Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι περίεργα γιατί για μένα ήταν πολύ σημαντικά πράγματα αυτά που πήρα και αυτά που ένιωθα τρεισήμισι χρόνια εδώ. Έχω αγωνία για τον νέο κύκλο που ανοίγει, αλλά έχω και τον κόμπο στο στομάχι που αφήνω αγαπημένους μου ανθρώπους, τα φιλαράκια μου, την πρωινή μου καλημέρα. Αισθάνομαι ότι μου δίνεται τη δύναμη για να το κάνω και να παλέψω για το όνειρό μου. Αυτά τα τέσσερα χρόνια ένιωσα ότι μεγάλωσα εδώ μέσα».
Μάλιστα, πριν λίγο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον τελευταίο της χορό στον καιρό της εκπομπής, κάτι που σίγουρα θα λείψει τόσο σε εκείνη, όσο και στους τηλεθεατές του Happy Day.
Δες το βίντεο:

Ο τελευταιος χορος…….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki) στις

Δες το βίντεο με τον αποχαιρετισμό της Ελένης Τσολάκη:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164