Site icon TLIFE

Ελένη Βουλγαράκη για την προσωπική της ζωή: «Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο»

Την Ελένη Βουλγαράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» και η δημοσιογράφος, Κωνσταντίνα Μαύρου.

Η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, στην προσωπική της ζωή, αλλά και στην συνεργάτιδά της, Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

«Προσαρμόζομαι ακόμη στη νέα καθημερινότητα, το ραδιόφωνο έχει ξεκινήσει, οπότε μπαίνουμε σιγά σιγά και στο Πρωινό, νομίζω μου έλειψε, προσπαθώ να βρω τον ρυθμό μου», είπε αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη. 

Όσον αφορά στην εγκυμοσύνη της συνεργάτιδάς της, Φωτεινής Πετρογιάννη, η Ελένη Βουλγαράκη ανέφερε: «Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ καλά. Ήμουν από τους πρώτους ανθρώπους που το είπε, είμαστε πάρα πολύ κοντά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά». 

Κλείνοντας, η δημοσιογράφο ρωτήθηκε και για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη, λέγοντας: «Είμαι πολύ καλά. Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι διαφορετικό, κινούμαι φυσιολογικά. Αν κάθομαι και σκέφτομαι αν θα κάνω κάτι για να μην πει κάποιος κάτι, ειδικά για κάτι φυσιολογικό, το έχω χάσει το παιχνίδι. Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο πει ο οποιοδήποτε για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν με αφορά καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ».

© 2024 tlife.gr