Site icon TLIFE

Ελένη Χατζίδου: «Ερχόταν επί πολλά χρόνια κάθε βράδυ στο μαγαζί που εμφανιζόμουν, μετά άρχισε τα μηνύματα, με τρόμαξε»

Με αφορμή την υπόθεση του Γιάννη Πλούταρχου με την εμμονική θαυμάστρια που τον ανάγκασε να κινηθεί νομικά, η Ελένη Χατζίδου μέσα από το Breakfast@Star το πρωί της Τετάρτης 9/10 αναφέρθηκε σε μια δική της θαυμάστρια που πήγαινε κάτω από το σπίτι της.

«Εγώ είχα θαυμάστρια, που δεν έφτασε βέβαια σε αυτό το σημείο, αλλά ερχόταν επί πολλά χρόνια κάθε βράδυ στο μαγαζί που εμφανιζόμουν. Στην αρχή το βλέπεις και λίγο κολακευτικό… Κάποια στιγμή άρχισα να τη βλέπω σε κοντινές αποστάσεις από το σπίτι μου. Ήξερα ότι μένει πολύ μακριά από μένα. Τη πρώτη φορά, μια χαρά, τη ρώτησα πώς βρέθηκε εκεί και μου είπε ότι ήταν σε μια φίλη της» περιέγραψε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Τη 2η, 3η, 5η, 10η, άρχισα να φοβάμαι. Το συζήτησα με τις φίλες μου. Την έπιασα και της μίλησα και ευτυχώς κατάλαβε ότι αυτό ήταν κάτι που με έφερνε σε δύσκολη θέση. Σιγά σιγά σταμάτησε να έρχεται και στο μαγαζί, μετά από λίγο βέβαια άρχισε να μου στέλνει μηνύματα ότι δεν ήταν όπως το κατάλαβα. Και μετά άρχισα να δέχομαι άσχημα μηνύματα και σχόλια από ένα ψεύτικο προφίλ που ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν αυτή. 

Αν με τρόμαξε εμένα αυτό, δε μπορώ να φανταστώ τι πέρασε ο Γιάννης Πλούταρχος και η οικογένειά του» ανέφερε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

© 2024 tlife.gr