Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στην καραντίνα, μετά τα δύσκολα! [pics]

Τα δύσκολα πλέον ανήκουν στο παρελθόν και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους συνεχίζουν να βιώνουν την απόλυτη ευτυχία κλεισμένοι στο… σπίτι τους! Να σου θυμίσουμε πως η κόρη του ερωτευμένου ζευγαριού πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, όταν ανέβασε ξαφνικά υψηλό πυρετό με τους γονείς της να σπεύδουν στο νοσοκομείο. Η μικρή Μελίτα Δήμητρα νόσησε από ένα αιφνίδιο εξάνθημα και νοσηλεύτηκε σε παιδιατρική κλινική, ωστόσο όλα πλέον είναι καλά και το μωράκι τους είναι υγιές.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός personal trainer μένουν σπίτι και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κρατικών φορέων για να προστατευτούν από τον κορονοϊό. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απολαμβάνουν ατέλειωτο παιχνίδι με την Μελίτα και ανυπομονούσαν να επιστρέψουν όλοι μαζί σπίτι και να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους.

Η τραγουδίστρια όλη μέρα παίζει και τραγουδάει μαζί με την μικρή της πριγκίπισσα, ενώ με τον σύζυγό της περνούν ξέγνοιαστες στιγμές και απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Η Ελένη και ο Ετεοκλής παίζουν επιτραπέζια, βλέπουν ταινίες και σειρές και μαγειρεύουν! Φυσικά, ο personal trainer έχει βάλει σε πρόγραμμα γυμναστικής τη σύζυγό του και καθημερινά γυμνάζονται μαζί.

Το μήνυμα της Ελένης Χατζίδου για την γιορτή του Ετεοκλή Παύλου

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164