Site icon TLIFE

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους – «Το βράδυ ήταν δύσκολο»

Ένα δυσάρεστο βράδυ πέρασαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, καθώς η κόρη τους βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Η μικρή Μελίτα-Δήμητρα ανέβασε πυρετό, με συνέπεια να μεταφερθεί και να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο, με την Ελένη Χατζίδου να γνωστοποιεί το γεγονός μέσα από τα social media.

«Ανεβάζει πυρετό, είναι λίγο περίεργα, έχει εξουθενωθεί. Έχει ταλαιπωρηθεί, το βράδυ ήταν δύσκολο, δεν κοιμήθηκε καλά. Τώρα θέλει ξεκούραση. Σας στέλνει τα φιλιά της! Η ψυχούλα μου δεν παραπονιέται καθόλου» ανέφερε σε βίντεο της η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Breakfast@Star.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον. Λογικά θα μείνουμε και σήμερα μέσα αλλά ήρθαμε εγκαίρως στο νοσοκομείο» έγραψε, επίσης η Ελένη Χατζίδου.

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE με την Ελένη Χατζίδου, η ίδια ανέφερε πως δεν έχει γίνει ακόμη διάγνωση σχετικά με την κατάσταση της κόρης της.

© 2025 tlife.gr