Site icon TLIFE

Ελένη Χατζίδου: Η αναδρομή στο παρελθόν μέσα από φωτογραφίες και οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή της

Μια αναδρομή στο παρελθόν αποφάσισε να κάνει η Ελένη Χατζίδου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Breakfast @Star” θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες φωτογραφίες από το παρελθόν, στις οποίες απεικονίζονται διάφορες σημαντικές στιγμές της ζωής τους. Άλλωστε, οι αλλαγές που έχουν συμβεί σε αυτή τα τελευταία χρόνια, μόνο λίγες δεν είναι.

Η Ελένη Χατζίδου συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2002 με τη συμμετοχή της στο μουσικό talent show Popstars, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, το 2005 την είδαμε να συμμετέχει στο Fame Story καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι το τέταρτο live.

Εκτότε ακολούθησε μια σειρά συνεργασιών σε γνωστές πίστες της Αθήνας με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας. Βασίλης Καρράς, Πάολα, Στέλιος Ρόκκος, Νίκος Βέρτης, Σταμάτης Γονίδης και ο Αντύπας ήταν μερικά μόνο από τα ονόματα με τα οποία συνεργάστηκε η Ελένη Χατζίδου.

Το αποκορύφωμα για την Ελένη Χατζίδου ήρθε το 2012 όταν στα πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Παντελή Παντελίδη, εκείνος της χάρισε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το “Χειρότερα”. Και ακολούθησαν μερικές ακόμη σημαντικές συνεργασίες με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Χρήστο Μενιδιάτη, τον Πάνο Κιάμο, τον Χάρη Κωστόπουλο, τον Χρήστο Χολίδη ενώ συμμετείχε και στο Dancing with the Stars.

Mερικά χρόνια αργότερα, το 2018 αποφάσισε να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης “Survivor” ενώ την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη της εμφάνιση και στον κινηματογράφο με ένα μικρό ρόλο στην κωμωδία The bachelor 3.

Οι συνεργασίες για εκείνη και οι εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά συνεχίστηκαν, όπως και οι φωτογραφίσεις για περιοδικά και οι συνεντεύξεις.

Η χρονιά αυτή όμως έμελε να είναι καθοριστική για τη ζωή της καθώς γνώρισε τον Ετεοκλή Παύλου, τον μετέπειτα σύζυγό της. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα οι δυο τους είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο στη συνέχεια αποφάσισαν να μοιραστούν τη σχέση και τον έρωτά τους με το κοινό.

Τον Ιούνιο του 2019, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ενώ τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Μελίτα-Δήμητρα. Λίγο αργότερα, το 2020 συμμετείχαν μαζί στο Just the 2 of Us και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς παρουσίασαν την καλοκαιρινή εκπομπή “Kαλοκαίρι #not” με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

Η Ελένη Χατζίδου παρότι συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική, πλέον κυκλοφορεί πιο σπάνια νέα τραγούδια ενώ οι Live εμφανίσεις της έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2022 μέχρι και σήμερα παρουσιάζουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Star, “Breakfast @Star”.

© 2024 tlife.gr