Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν με το Breakfast@Star – Η φωτογραφία με την ομάδα τους

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 08.45, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν για 3η σεζόν στο Breakfast@Star για να μας χαρίσουν την καλύτερη πρωινή παρέα, σερβίροντας το πιο πλούσιο και χορταστικό πρωινό για κάθε γούστο!

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η εκπομπή θα έχει αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, lifestyle νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, τις τελευταίες τηλεοπτικές ειδήσεις, και φυσικά άφθονη θετική ενέργεια και αισιόδοξη διάθεση!

Μαζί με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, θα βρίσκονται η Μαίρη Αργυριάδου, η Λιλή Πυράκη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

Φέτος, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ο οποίος καθημερινά θα «σερβίρει» τα πιο ζεστά και καυτά νέα της τηλεοπτικής πραγματικότητας!

Στο τιμόνι των αστρολογικών προβλέψεων, η Άση Μπήλιου θα αναλύει καθημερινά τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα. Η κουζίνα του Breakfast@Star ανανεώνεται με τον chef,  Χρήστο Μοίρα, που ξεχώρισε στο MasterChef 2024. Με τη δημιουργική του πινελιά, θα μεταμορφώνει κλασικές αγαπημένες συνταγές, προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

Το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου, οι παρουσιαστές και η ομάδα συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Star.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164