Site icon TLIFE

Ελεονώρα Μελέτη – Ευρωεκλογές: «Δεν έχω κομματικό μηχανισμό να τρέχει την υποψηφιότητά μου, έχω στο πλευρό μου εθελοντές»

Η Ελεονώρα Μελέτη, τέσσερις ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές θέλησε να απαντήσει στις πιο συχνές ερωτήσεις και σχόλια που δέχεται από τους διαδικτυακούς της φίλους για την πολιτική.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος το βράδυ της Τρίτης 4/6 έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων, απάντησε για την «στροφή στην καριέρα της» ενώ απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται. 

Πώς πάει η στροφή στην καριέρα;

Δεν κάνω κάποια στροφή στην καριέρα μου, διανύω μια ευθεία που έχει ξεκινήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και απλά την συνεχίζει αυτή την ευθεία. Φυσικά αναφέρομαι στο κοινωνικό αποτύπωμα που έχω αποκτήσει μέσα από τη δουλειά αλλά μέσα και από την εμπλοκή μου με τα κοινά. Επομένως σε αυτή την παράλληλη δράση με την τηλεόραση που μετράει πολλά χρόνια θα θέλαμε να την πάμε μέσα και σε ένα πιο επίσημο φορέα έτσι ώστε αυτά που θα διεκδικούμε να μην είναι πρόσκαιρες λύσεις, αλλά να είναι αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. 

Τι λες σε όσους τους πειράζει η προβολή σου ως υποψήφια; 

Δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να ενοχλεί κάποιον αυτή η προβολή. Δεν έχω κομματικό μηχανισμό, δεν έχω ανθρώπους να τρέχουν την υποψηφιότητά μου, παίρνοντας τηλέφωνα ή ζητώντας στήριξη. Έχω στο πλευρό μου εθελοντές, ο καθένας πάει με τα όπλα του σε αυτή την υποψηφιότητα. Αν με ρωτάτε το βασικό μου πλεονέκτημα είναι η πραγματική και αυθεντική επαφή που έχω με τον κόσμο. Εγώ είμαι ένα κομμάτι αυτού του κόσμου που απλά κάνει μια δουλειά, η οποία μου δίνει τη δυνατότητα να μπορώ κάποια πράγματα να τα βγάζω και στον δημόσιο λόγο.

Δεν είσαι τέρμα κουρασμένη τώρα; 

Νιώθω ότι είναι μια περίοδος που κάποιος με βγάζει και με βάζει συνέχεια στην πρίζα. Από την άλλη όμως, έχει και θετικά. Ήρθα σε επαφή με τον κόσμο και ήταν εντελώς διαφορετικό γιατί όλα αυτά τα χρόνια που μπαίνω στα σπίτια του κόσμου, αλλά δεν γνωρίζω κανέναν. Η επαφή με τον κόσμο μου αρέσει πολύ, υπήρξε μια κούραση αλλά με μεγάλη ανταμοιβή. 

© 2024 tlife.gr