Ελεονώρα Μελέτη – Φρέντης Μπελέρης: Όλα όσα έγιναν στην προεκλογική τους εκδήλωση

Μία από τις μεγαλύτερες προεκλογικές εκδηλώσεις πραγματοποίησε ο Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, για να στηρίξει τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές, Ελεονώρα Μελέτη και Φρέντη Μπελέρη.

Το απόγευμα της Τετάρτης 6/6 συγκεντρώθηκαν πάνω από 1000 πολίτες σε κεντρικό καφέ της περιοχής, για να ακούσουν τους δύο υποψηφίους, τους οποίους προλόγισαν ο πρ. υπουργός Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφ. Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Η Ελεονώρα Μελέτη που «εισέπραξε» κάποια πολύ τιμητικά λόγια για την υποψηφιότητα της από τους κ.κ. Παπασταύρου και Θεμιστοκλέους, με τον πρώτο να λέει ότι: «Στο πρόσωπό σου, Ελεονώρα, μία δυναμική, μορφωμένη γυναίκα, σκληρά εργαζόμενη, μία νέα μητέρα, με έντονη κοινωνική ευαισθησία. Χαρακτηριστικά που σπάνια συνδυάζονται στο ίδιο πρόσωπο. Γι’ αυτό η Ελεονώρα Μελέτη ξεχωρίζει».

Από την πλευρά τους ο Υφυπουργός Υγείας της Κυβέρνησης, κ. Θεμιστοκλέους, τόνισε: «Είναι η Ελεονώρα μελέτη μια καλή υποψήφια; Σίγουρα είναι γιατί κομίζει στη Νέα Δημοκρατία το κοινωνικό αισθητήριο και την ενσυναίσθηση που όλα τα κόμματα πρέπει να διαθέτουν. Γι’ αυτό σας καλώ να την στηρίξετε και να την στείλετε στην Ευρωβουλή».

Έτσι, συμπληρώνεται για την Ελεονώρα Μελέτη μια εβδομάδα προεκλογικής δράσης, όπου βρέθηκε με τη σειρά σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα και Βόλο για την παρουσίαση του 2ου βιβλίου της, δίνοντας παράλληλα αγώνα για την υποψηφιότητα της. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164