Ελεονώρα Μελέτη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μακριά από τον Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους – Η μακροσκελής ανάρτηση

Τα γενέθλιά της είχε χθες 17/9 η Ελεονώρα Μελέτη και για πρώτη φορά, μετά από αρκετά χρόνια, τα γιόρτασε μακριά από τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη αυτή τη περίοδο βρίσκεται στο Στρασβούργο λόγω των υποχρεώσεών της στην Ευρωβουλή, και αυτός είναι και ο λόγος που τη μέρα των γενεθλίων της την πέρασε μακριά από την οικογένειά της, που τόσο αγαπά. Ωστόσο, η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από την ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram παραδέχτηκε πως παρότι θεωρούσε ότι αυτή η μέρα υπό αυτές τις συνθήκες θα ήταν αρκετά στενάχωρη για εκείνη, τελικά, ήταν μια όμορφη μέρα και βοήθησαν όχι μόνο οι ευχές και η αγάπη που έλαβε από την οικογένειά της, αλλά και τα μηνύματα που έλαβε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Η ώρα είναι 00:12 εδώ στο Στρασβούργο… Περίμενα ότι η μέρα σήμερα θα ήταν λίγο στενάχωρη, καθώς ήταν τα γενέθλια μου, μακριά από τους δικούς μου, αλλά τελικά ήταν μια όμορφη μέρα γεμάτη από αγάπη, ευχές, χαμόγελα, φίλους, εκπλήξεις. Δεν ήξερα πως θα νιώσω χωρίς την Αλεξάνδρα σήμερα!

Αλλά αυτό το πρώτο face time 6 το πρωί όπου μου ευχήθηκε «χρόνια πολλά μανούλα» με το φανταστικό φαφούτικο χαμόγελό της, με γέμισε χαρά…Δεν ήξερα πως θα νιώσω μακριά κ από τον Θοδωρή, πρώτη φορά μέσα σε 7 χρόνια δεν θα ήμασταν μαζί αυτή τη μέρα. Αλλά τελικά να που ήμασταν μαζί!!! φρόντισε να κάνει αισθητή τη παρουσία του ακόμα κ στην απουσία…
φρόντισε με τη βοήθεια των συνεργατών μου, να μου «παραδώσει» την καθιερωμένη «ανθοδέσμη» αυτή τη χρονιά με 46 τριαντάφυλλα!

Κ μέσα σε όλα αυτά κ οι δικές σας οι ευχές… γιατί ναι, τα σχόλια μπορεί να είναι «κλειστά» τα inbox όμως όχι! Κ αυτό το ξέρετε όλοι εσείς ,όλοι μα όλοι εσείς, που στείλατε την ευχή! Όχι τα όμορφα λόγια, όχι τα κομπλιμέντα… την ΕΥΧΗ. Τη σκέψη τη καλή, την αγνή, την ανιδιοτελή, την ΕΥΧΗ ρε φίλε.

Αυτό που ο άλλος είτε σε ξέρει είτε σε σε ξέρει, αναγνωρίζει το ότι η μέρα αυτή είναι δίκη σου κ μέσα από την ευχή του γίνεται κ εκείνος κομμάτι μια όμορφης ενέργειας, μεταδότης αγάπης με μια αφορμή που δεν διαπραγματεύεται άλλα συναισθήματα κατώτερα από αυτό. Και δόξα τω Θεώ, ω ναι δόξα τω Θεώ, είσαστε τόσοι πολλοί…

Και ξέρετε κάτι? Θα τα αφήσω κλειστά τα σχόλια για πάντα… Καλύτερα να γίνεται ιδιωτικά η όποια διάδραση. Όμορφα, Προστατευμένα από κάθε τοξικότητα που τρέφεται περισσότερο όχι από την ίδια της την ανάγκη να εκδηλωθεί αλλά πιο πολύ από τη δίψα της να εκτονωθεί δημόσια μπας κ ζητιανέψει λίγη προσοχή.

Όλους εσάς λοιπόν, που έτσι ιδιωτικά, σιωπηλά αλλά πολύ όμορφα κραυγαλέα στείλατε την ευχή, σας ευχαριστώ. Είστε ο λόγος που πιστεύω πως πάντα θα υπάρχουν κ εκείνοι για τους οποίους αξίζει. Το οτιδήποτε. Υγ: Ιωάννα , ( Βρυξέλλες) Αγγελική κ Διονύση ( φωτό) σας αναστάτωσε λίγο ο @psycho_25 , αλλά η χαρά που μου δώσατε αποτυπώνεται στο χαμόγελο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164