Site icon TLIFE

Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτηση για τη γιορτή της κόρης της – Ποζάρουν με ίδια μαγιό στην παραλία

Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς η μονάκριβη κόρη της Αλεξάνδρα έχει την ονομαστική γιορτή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια και Ευρωβουλευτής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να ευχαριστήσει όλους όσους μπήκαν στον κόπο να της στείλουν ευχές για την Αλεξάνδρα Μαροσούλη.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε και μια σημερινή φωτογραφία μητέρας κόρης από την παραλία, όπου έκαναν… ακροβατικά με matchys μαγιό!

«Ποσά μηνύματα; Πόσες ευχές; Να ξέρατε μόνο πόσοι μα πόσοι πολλοί είστε! Κάθε τόσο ξεκλέβω λίγα λεπτά και μπαίνω και διαβάζω στο inbox μου τα όμορφα σας λόγια με αφορμή την γιορτή της μικρής μου μαϊμουδίτσας και χαμογελώ!

Και με αυτή τη σημερινή ολόφρεσκη φωτογραφία σας «ευχαριστώ» μέσα από τη καρδιά μου που όχι μόνο σκεφτήκαμε το παιδί μου ανήμερα της γιορτής του, αλλά μπήκατε στο κόπο να γράψετε κ την ευχή σας! ΜΕΓΑΛΟ « ευχαριστώ» και είθε η ενέργεια της κάθε μιας ευχής να σας βρίσκει γέρους, δυνατούς κ έτοιμους για έναν δημιουργικό χειμώνα!

ΥΓ: χρόνια πολλά σε όλες κ όλους όσοι γιορτάζουν!!!» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

© 2024 tlife.gr