Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση μετά τις αντιδράσεις για την εμφάνιση στην Ευρωβουλή – «Κάποιοι θα μείνουν στο πουκάμισο, αν έχει ντεκολτέ»

Με νέα ανάρτηση η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου απαντά στις αντιδράσεις και τα επικριτικά σχόλια για την πρώτη της εμφάνιση στην Ευρωβουλή και την ενδυματολογική της επιλογή.

Η Ευρωβουλευτής μοιράζεται μερικά από τα ερωτήματα που μπορεί να έχουν όσοι την ακολουθούν στα social media, ωστόσο δεν παύει να πιστεύει πως υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι θα ακούσουν προσεκτικά τον λόγο της, χωρίς να σταθούν στην εικόνα της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

«Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις αλλά επειδή δεν είχα φωτογραφία σχετική είπα να συνοδεύσω το κείμενο με αυτή τη στουντιακή φωτογραφία επετηρίδας.

Εξάλλου τι σημασία έχει η εικόνα ε; Το κείμενο δε μετράει; Η τοποθέτηση; Η ουσία; Η μήπως όχι; Κάποιοι θα μείνουν στο πουκάμισο, αν είναι κλειστό, αν έχει ντεκολτέ, άλλοι στο γυαλί, αν είναι πρεσβυωπίας λόγω ηλικίας γιατί «πάει γέρασε και αυτή» ή «αν είναι fake για να δίνει στυλ σοφιστικέ».

Άλλοι θα συγκρίνουν το ντύσιμο της ημέρας με το ντύσιμο μιας άλλης δεκαετίας, μιας άλλης συνθήκης. Άλλοι θα αναρωτηθούν αν «είναι αρκετά ακριβό το ρούχο;» αν «αγοράστηκε από sugar daddy ή άλλο χορηγό» ή αν «αγοράστηκε από τον «έναν σκασμό λεφτά» που έβγαλε αυτή στα πρωινάδικα και στο ινσταγκραμ ποστάροντας κραγιόν»

Άλλοι θα σκεφτούν «Ότι κρέμασε το προγούλι» άλλοι θα αναζητήσουν να μάθουν «σε ποιο πλαστικό τραβιέται» και άλλοι απλά θα προσπεράσουν για να ασχοληθούν με άλλες κυρίες που τραγουδούν με «ρούχα που δεν ταιριάζουν σε αριστερές» ή με κυρίες που εντυπωσιάζουν με τη φυσική τους λάμψη και το πανέξυπνο μυαλό τους, αλλά πλέον χαρακτηρίζονται «μπεμπέκες.»

Θα υπάρξουν όμως και κάποιοι λίγοι που θα ακούσουν το λόγο, την τοποθέτηση, τη παρέμβαση, το τραγούδι. Την ουσία. Θα τα ακούσουν αυτά. Θα τα ακούσουν. Γιατί δεν βλέπουν μόνο. Δεν μένουν μόνο στην εικόνα. Ακούνε.

Είναι λίγοι, αλλά είναι αρκετοί για να αξίζει να συνεχιστεί η τοποθέτηση, η παρέμβαση το τραγούδι. Η ουσία. Η δημοσιογράφος και πρώην συνεργάτιδα @natasagiamali και η συνάδελφος @kaki.georgia, ευτυχώς εντόπισαν κ έθιξαν στην εκπομπή του @megatvcom το «σεξισμούλη» της εβδομάδας ως ευστόχως επεσήμαναν και αναρωτήθηκαν ποτέ η κοινωνία θα είναι επιτέλους έτοιμη να δει κ παραπέρα.

Αυτό λοιπόν θα συμβεί, Όταν όλοι μας καταλάβουμε, είτε σχολιάζουμε πίσω από ένα πληκτρολόγιο, είτε για να δικαιώσουμε τις προσδοκίες κάποιων που περιμένουν από εμάς «το σχόλιο», ότι το σχόλιο αυτό, αυτό που επιλέγουμε να δούμε στον άλλον, είτε βρίσκεται μέσα μας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ γι αυτό και το αναγνωρίζουμε στους άλλους, είτε ο άλλος φέρνει μπροστά μας εκείνο που μας ΛΕΙΠΕΙ κ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ που δεν το έχουμε», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164