Site icon TLIFE

Ελεονώρα Μελέτη: Κάνει windsurf στις διακοπές της και εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες της

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της.

Λίγο πριν επιστρέψει στα καθήκοντά της ως ευρωβουλευτής, η Ελεονώρα Μελέτη χαλαρώνει κα γεμίζει τις μπαταρίες της για να ανταπεξέλθει στον απαιτητικό χειμώνα που έρχεται. 

Χωρίς να αποκαλύπτει που βρίσκεται, η Ελεονώρα Μελέτη το μεσημέρι το Σαββάτου 24/8 δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να κάνει windsurf στις διακοπές της, ένα σπορ που λατρεύει και την χαλαρώνει απόλυτα.

Η ίδια συνόδευσε τις φωτογραφίες της με μια ιδιαίτερη λεζάντα, περιγράφοντας πώς ξεκίνησε η αγάπη της για το windsurfing. 

«Λίγα τυχαία κλικ μιας παρατεταμένης εσωτερικής ευδαιμονίας, αποτέλεσμα επιλογής και όχι συνθηκών, που αποτυπώνεται στο χαμόγελο της τελευταίας φωτογραφίας.

Γιατί είσαι πραγματικά αυτό που είσαι την ώρα που νομίζεις ότι δεν σε βλέπει κανείς…Και αν συνήθως ανεβάζω ποστ με μηνύματα στο κείμενο τους, συχνά το μήνυμα είναι η ίδια η φωτογραφία, που κάποιοι θα προσπεράσουν γιατί απλά το σερφ δεν τους λέει κάτι.

Το μήνυμα όμως δεν αφορά στο σπορ. Αφορά σε ο,τι ανακαλύψει ο καθένας που θα μπορεί να τον φέρνει πιο κοντά στον αληθινό του εαυτό…

Το τραγούδι που ακούτε είναι του 1999, απο το ιταλικό συγκρότημα luna pop, επανεκτελέστηκε το 2019! Το άκουγα όταν ζούσα στην Ιταλία, κ περιγράφει μια κοπέλα κ την ύπαρξη της, σαν ένα δυνατό ορμητικό κύμα… Τότε ακόμα δεν είχα ανακαλύψει το σερφ. Αναζητούσα όμως τρόπους να είμαι το κύμα», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στην λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 

 

© 2024 tlife.gr