Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε μετά την «επίθεση» που δέχτηκε η μητέρα της στα social media – «Δε θα το ανεχτώ αυτό»

Σε ένα ξέσπασμα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Αφορμή στάθηκε η «επίθεση» που δέχτηκε η μητέρα της στα σχόλια κάτω από μια ανάρτηση της δημοσιογράφου και Ευρωβουλευτή, όταν αποφάσισε να εκφράσει τη συγκίνησή της για την κόρη της. Η Ελεονώρα Μελέτη που έχει αποδείξει ότι πάνω από την οικογένειά της δεν βάζει κανέναν και τίποτα, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στην εν λόγω ανάρτηση και να προχωρήσει σε ένα ξέσπασμα μέσα από τα stories της.

«Θα κάνω μια ευγενική παράκληση, και θα παρακαλέσω να γίνει σεβαστή. Σε αυτή τη πλατφόρμα, δεν έχω απαγορεύσει ποτέ σε κανέναν να γράψει αυτό που θέλει στα σχόλιά μου.

Αφήνω ανοιχτή την εφαρμογή σχολίων ώστε ο καθένας να μπορεί να στάξει τη χολή του, να εκφράσει τον θυμό του, τον εαυτό του, να δείξει το επίπεδό του, να πει την καλή του κουβέντα, να εκφράσει τη θετική του άποψη, την υποστήριξή του. Τις τελευταίες ώρες όμως, έχει βρεθεί στο στόχαστρο η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ γιατί κάτω από μια ανάρτησή μου, “τόλμησε” να εκφράσει τη συγκίνησή της και την περηφάνεια της, για εμένα, το παιδί της.

Αν και οι περισσότεροι έβαλαν στη θέση της αυτή την τοξική ακόλουθό μου, υπήρχαν και κάποιοι ακόμα που συνέχισαν τις τοξικές αναφορές στη ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Ο καθένας έχει ελεύθερη πρόσβαση σε εμένα να εκφράσει αυτό που νιώθει. Μητέρες, παιδιά, οικογένεια, πρέπει να μένουν μακριά από το βόθρο τον social media. 

Όποιος έχει κάτι να πει, να το πει σε εμένα. Αν συνεχιστεί αυτή η ηθική κατρακύλα και κατάντια ορισμένων εδώ, θα υποχρεωθώ να λειτουργήσω προστατευτικά, απενεργοποιώντας τα σχόλια. Είναι ντροπή. Είναι προσωπική (άλλων βεβαίως) αλλά και κοινωνική παθογένεια αυτό που συμβαίνει και κάποια πράγματα δε θα τα ανεχτώ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164