Ελεονώρα Μελέτη: Μας δείχνει τη θέα από το γραφείο της στις Βρυξέλλες

Μια νέα αρχή έχει κάνει εδώ και μερικούς μήνες στην επαγγελματική της καριέρα η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια πλέον εκπροσωπεί τη χώρα μας στην Ευρωβουλή ενώ, τον περασμένο Ιούλιο εκλέχθηκε και Συντονίστρια της Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Ελεονώρα Μελέτη αφού πέρασε έναν ήρεμο Αύγουστο με την οικογένειά της, επέστρεψε στα καθήκοντά της στην Ευρωβουλή. Το απόγευμα της Τρίτης 3/9 η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε και μια φωτογραφία μέσα από το γραφείο της στις Βρυξέλλες, δηλώνοντας έτοιμη και γεμάτη όρεξη να αναλάβει τα καθήκοντά της.

«Office of the day δεν λένε στο Instagram? Office για τα επόμενα 5 χρόνια… λοιπόν…. Ο καιρός είναι μουντός, βρέχει… αλλά μέσα μου εγώ νιώθω να έχω έναν υπέροχο ελληνικό ήλιο! Μια όρεξη για δουλειά, ένα μόνιμο καλοκαίρι δημιουργικότητας όπου οι ιδέες ανατέλλουν αλλά δεν δύουν όπως τα γλυκά καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα! Σήμερα ξεκίνησε η δίκη μας σεζόν… και η χαρά μου δεν περιγράφεται…» έγραψε στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164