Κάθε 13 του μήνα, η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης γιορτάζουν την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους. Και αυτό γιατί στις 13 Απριλίου ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτάς τους, η μικρή Αλεξάνδρα! Από τότε που η γνωστή παρουσιάστρια έγινε μητέρα η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά και η κόρη της έγινε η πρώτη της προτεραιότητα.
Μπορεί πλέον να έχει πολύωρα γυρίσματα για τη νέα late night εκπομπή της στον Alpha, αλλά η Ελεονώρα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην μικρή της πριγκίπισσα. Το απόγευμα της Τετάρτης, η γνωστή παρουσιάστρια πήρε την κόρη της μέσα στο καρότσι και έκαναν βόλτες μόνο οι δυο τους!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δες το γλυκό στιγμιότυπο:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories ![](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%2024%2024'%3E%3C/svg%3E)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ