Site icon TLIFE

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Εντυπωσιακή με total white look στην πρεμιέρα του πατέρα της! [pics]

Ο Γιάννης Ζουγανέλης υποδέχεται την καλλιτεχνικά ακούραστη Ζωζώ Σαπουντζάκη σε μια πρωτότυπη, ζωντανή, μουσική παράσταση για το θέατρο Αθηνά, μαζί με μια δυνατή ομάδα. Τίτλος της «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ” . Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με εορταστικό χαρακτήρα για την επέτειο των 200 χρόνων της εθνικής μας… Ασυναρτησίας.

Τα κείμενα της παράστασης υπογράφουν οι: Αντώνης ΑνδρικάκηςΜιχαήλ ΆνθηςΝίκος Κεραμίδας, Ντίνος Σπυρόπουλος, σε συνεργασία με τον Γιάννη Ζουγανέλη, ενώ στην σκηνή εμφανίζονται ακόμα οι: Γιώργος ΧατζήςΑνδρέας ΚωνσταντινίδηςΕρμόλαος ΜατθαίουΒασίλης ΓιακουμάροςΤάνια ΡόκκαΓιώργος Μπούμπας και η Σοφία Κουρτίδου.

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα του έργου, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών» και να καταχειροκροτεί τους συντελεστές. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του πατέρα της.

Με total white look, έχοντας ισιώσει τα σγουρά μαλλιά της και με μακιγιάζ που έδινε έμφαση στα χείλη και τα μάτια, η τραγουδίστρια και κριτής του “The Voice” έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Χαμογελαστή και ευδιάθετη πόζαρε μόνη της κατά την άφιξή της στον χώρο, αλλά και μετά το τέλος της παράστασης μαζί με τον μπαμπά της, Γιάννη Ζουγανέλη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

© 2024 tlife.gr