Site icon TLIFE

Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την πυρκαγιά στο πατρικό της σπίτι: «Είναι τραγικό, σου έρχεται κατραπακιά, δεν υπάρχει»

Ο Τάσος Ριζόπουλος συνάντησε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με αφορμή την μουσική της παρουσίαση στην 88η ΔΕΘ.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία της με την Ελευθερία Αρβανιτάκη όσο και στην πρόσφατη καταστροφή από την πυρκαγιά του πατρικού της σπιτιού.

«Δεν ξέρω, δεν έχω εισπράξει να υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις γυναίκες στον χώρο του τραγουδιού. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, επειδή την θαύμαζα και την θαυμάζω πάρα πολύ, υπήρξε μια τραγουδίστρια που με έχει επηρεάσει πάρα πολύ, φοβόμουν μήπως είμαι μαζεμένη και δεν μπορώ να εκφραστώ», είπε αρχικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Λα συνέχισε: «Ο τρόπος όμως που με αντιμετώπισε και ο σεβασμός της απέναντι στη δική μου διαφορετικότητα και και στη δική μου προσωπικότητα έφερε μια λύση που τελικά η μία δίνει στην άλλη και δεν παίρνει ποτέ. Δεν νομίζω ότι είναι άνθρωπος που δίνει συμβουλές η Ελευθερία, είναι ένα πολύ ελεύθερο πνεύμα. Νομίζω ότι η συμπεριφορά της και ο τρόπος που υπάρχει στη ζωή, όπως είχα τη χαρά να έχω και γονείς αντίστοιχους, σου δίνουν μια κατεύθυνση».

Όσον αφορά το πατρικό της σπίτι που τυλίχθηκε στις φλόγες, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σημείωσε: «Γενικώς αυτή την περίοδο, με όλα αυτά που συμβαίνουν, η αλήθεια είναι πως ακούς γεγονότα και ταράζεσαι γιατί εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τόσοι άνθρωποι που βρίσκονται στο δρόμο είτε πνίγονται είτε οτιδήποτε άλλο. Είναι τραγικό. Ναι, το πατρικό μου σπίτι ήταν κάτι δικό μου και υπήρχαν οι αναμνήσεις και η ζωή μας αλλά η αλήθεια είναι πως ούτως ή άλλως είναι κάτι που με επηρέαζε και θα συνεχίσει να με επηρεάζει. Ε, είναι κάτι το οποίο σου έρχεται κατραπακιά. Λες «δεν μπορεί», δεν υπάρχει» πρόσθεσε, ακόμα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την πρόσφατη καταστροφή από πυρκαγιά του πατρικού της σπιτιού».

YouTube video player

© 2024 tlife.gr