Site icon TLIFE

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Το φθινόπωρο εύχομαι να με βρει ανοιχτή, σε αλλαγές, ξεκινήματα και σε ό,τι μου επιφυλάσσει»

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η ερμηνεύτρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της με τον αγαπημένο της, Νίκο Συρίγο, με τον οποίο ξεκουράστηκαν και πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Θέλοντας να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με ένα μαύρο σύνολο και έχοντας μαυρίσει από τις διακοπές της, έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι περιμένει όσα θα της φέρει η αγαπημένη της εποχή, το φθινόπωρο.

«Φέτος το καλοκαίρι είπα να κάνω διακοπές μετά από πολύ καιρό…Να μπω στη θάλασσα, να σκαρφαλώσω στα βράχια που αγαπώ, να με κάψει ο ήλιος και το αλάτι. Να διαβάσω όμορφα βιβλία, να ακούσω μουσικές, να γευτώ νοστιμιές, να συναντηθώ με καινούργιους φίλους από διαφορετικά μέρη.

Εμπειρίες και στιγμές που είναι βαθιά ριζωμένες στην καρδιά μου. Γεμάτη περιμένω την αγαπημένη μου εποχή… Το φθινόπωρο! Εύχομαι να με βρει ανοιχτή, σε αλλαγές, ξεκινήματα και σε ό,τι μου επιφυλάσσει. Το ίδιο εύχομαι σε όλους σας. Καλό μήνα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

 

© 2024 tlife.gr