Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ο ξέφρενος χορός της στην Άννα Βίσση – Βίντεο TLIFE

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου το βράδυ της Πέμπτης 31/5.

Η ηθοποιός τη φετινή σεζόν έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο προκειμένου να διασκεδάσει με τα τραγούδια της Ελληνίδας σταρ. Οι δυο τους άλλωστε διατηρούν μια πολύ καλή φιλία, ενώ η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε πει ότι θα ήθελε να είναι άντρας για να «ανεβάσει στα ουράνια» την τραγουδίστρια.

«Είναι δοτική, είναι γλυκιά, είναι συντροφική. Πραγματικά, θα ήθελα να είμαι άντρας και να την πήγαινα στα ουράνια. Αυτή η γυναίκα είναι για αγκαλιές… Ενώ την βλέπεις πάνω στην σκηνή και λες θα τρελαθώ, τι ενέργεια, τα έχω χάσει μαζί της, στο σπίτι είναι κοριτσάκι» είχε πει χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Το βράδυ της Πέμπτης 30/5 λοιπόν, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παρακολούθησε για ακόμη μια φορά το πρόγραμμα της Άννας Βίσση και όπως θα δεις στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το TLIFE, κυριολεκτικά ξεσάλωσε με τα τραγούδια της αγαπημένης ερμηνεύτριας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164