Μπορεί πριν λίγες μέρες να είδαμε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην πρεμιέρα του πρώην συζύγου της Ταξιάρχη Χάνου με την κόρη τους και πρωταγωνίστρια της σειράς “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, Μαρία Χάνου, τώρα όμως στην δική της πρεμιέρα, στο κοινό βρέθηκε η μητέρα της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είχε πρεμιέρα στο Θέατρον Ελληνικός Κόσμος με την παράσταση «Η ζωή του όλη» που είναι αφιερωμένη στον Στέλιο Καζαντζίδη και ξεχώρισε στο ρόλο της Γεσθημανής -μητέρας του μεγάλου ερμηνευτή- στη σκηνή. Φυσικά στο κοινό βρίσκονταν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν και η μητέρα της.
Οι δυο τους συναντήθηκαν μόλις τελείωσε η παράσταση, με την Ελισάβετ να δείχνει ιδιαίτερα συγκινημένη και την μητέρα της να δηλώνει περήφανη για εκείνη.
Ακόμη στην πρεμιέρα ήταν και ο πρώην σύζυγός της Ταξιάρχης Χάνος με την κολλητή της Ζέτα Μακρυπούλια.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ένα έργο-αναφορά στον «μύθο» του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και στη ζωή των μουσικών της εποχής του. Ένα προσφυγόπουλο, γιος του Χαράλαμπου Καζαντζίδη από τον Πόντο και της Γεσθημανής από την Μικρασία, ξεκινάει την ζωή του με αντίξοες συνθήκες και γίνεται ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της σύγχρονης Ελλάδας. Πρόκειται για μια μυθιστορηματική αφήγηση της ζωής του μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων, αλλά και μια τοιχογραφία των μουσικών της εποχής.
Οι μεγάλοι συνθέτες, ο Παπαϊωάννου, ο Χιώτης, ο Τσιτσάνης, ο Πάνου, ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης, τα διάσημα κέντρα, όπως η «Τριάνα» του Χειλά, καθώς και οι μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες όλων τους περνάνε μέσα από το έργο και φωτίζουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της εποχής. Ακούγονται οι μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου που αγάπησαν γενιές και γενιές Ελλήνων και δημιούργησαν τον «μύθο» του Καζαντζίδη.
Ο Στέλιος Καζαντζίδης αγαπήθηκε φανατικά, μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων και τραγουδήθηκε όσο λίγοι. Στο πρόσωπό του και στις μεγάλες του επιτυχίες, όλοι βρίσκουν ένα κομμάτι της δικής τους ζωής.
Το τεράστιο καλλιτεχνικό του στίγμα είναι αυτό που ενέπνευσε τους δημιουργούς να γράψουν ένα έργο αφιερωμένο στη χρυσή εποχή του λαϊκού βάρδου, γεμάτο από τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από τους παλιότερους και τραγουδιούνται ακόμα και σήμερα από τους νεότερους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ