Ελισάβετ Μουτάφη: Ευτυχισμένη μητέρα! Η ανάρτηση με τον Μάνο Νιφλή και η αναφορά στον γιο που απέκτησαν μέσω της υιοθεσίας

Το νέο μέλος στην οικογένειά τους υποδέχτηκαν η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής. Μέσα στο Σαββατοκύριακο η γνωστή ηθοποιός καλωσόρισε δίπλα της το αγόρι που υιοθέτησαν από την Αφρική, τον μικρό Δημήτρη!

«Καλώς ήρθες στη ζωή μας Δημήτρη», ήταν η πρώτη ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού, η οποία δεν θέλησε να περάσει σε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία της υιοθεσίας και τις πρώτες στιγμές με τον μικρό Δημήτρη.

Ελισάβετ Μουτάφη – Η ανάρτηση με τον Μάνο Νιφλή

Το βράδυ της Κυριακής η οικογένεια είχε χαρές, αφού ο Μάνος Νιφλής γιόρτασε για πρώτη φορά τα γενέθλιά του μαζί με τον μικρό Δημήτρη. Ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος έχει δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του, έστειλε το δικό του μήνυμα για το νέο μέλος στην οικογένειά του.

«Αυτά τα γενέθλια είναι διαφορετικά. Φέρνουν ένα νέο χρόνο και το τρίτο παιδί μας», έγραψε ο Μάνος Νιφλής στο instagram, ενώ ακολούθησε η ανάρτηση της συζύγου του…

«Αγάπη μου, χρόνια σου πολλά… Φέτος μαζί με τις κούκλες μας έχεις και τον γιο μας», ήταν η αναφορά στον μικρό Δημήτρη που ήρθε στην αγκαλιά τους. 

Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Τα έξι χρόνια γάμου και η επιθυμία που έγινε πραγματικότητα

Ήταν Σεπτέμβριος του 2018 όταν ο δημοσιογράφος και η ηθοποιός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σαντορίνη. Κουμπάρα του ζεύγους ήταν η Μαρίνα Ασλάνογλου. Έκτοτε η Ελισάβετ Μουτάφη έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε εκείνη την ξεχωριστή ημέρα αλλά και στο «δέσιμο» με τον σύζυγό της.

Σε κοινή τους συνέντευξη τον περασμένο Φεβρουάριο στον Νίκο Χατζηνικολάου η ηθοποιός είχε μιλήσει για την καθημερινότητα με τον σύζυγό της.

«Το ότι δε βλεπόμαστε όλη μέρα κάθε μέρα, είναι καλό. Θέλει ανάσες μια σχέση… Είναι ακατάστατος, εγώ είμαι ψυχαναγκαστική, για να μου κάνει πλάκα αλλάζει τα πράγματα στο σπίτι. Υπάρχει χιούμορ μεταξύ μας, πράγμα πολύ καλό. Υπάρχουν και συγκρούσεις γιατί ο Μάνος είναι πιο καχύποπτος με τα πράγματα, εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο», δήλωνε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η Ελισάβετ Μουτάφη σε άλλη της συνέντευξη είχε απαντήσει για το ενδεχόμενο ενός παιδιού: «Όλοι έχουμε την επιθυμία για ένα παιδάκι. Τα αγαπάω τα παιδιά κι ελπίζω να κάνω ένα παιδάκι. Θέλω να κάνω, οπότε θα δείξει», είδε δηλώσει σε μία από τις συνεντεύξεις της.

Λίγο πριν την 6η επέτειο του γάμου τους, το ζευγάρι βίωσε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της πορείας του, τον ερχομό του Δημήτρη. Το μικρό αγόρι που υιοθέτησαν από την Αφρική ήρθε για να ολοκληρώσει την προσωπική ευτυχία του Μάνου Νιφλή και της Ελισάβετ Μουτάφη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164