Site icon TLIFE

Ελισάβετ Μουτάφη: Ο γάμος με τον Μάνο Νιφλή στη Σαντορίνη, ο θάνατος που της στοίχισε και η υιοθεσία του μικρού Δημήτρη

Η Ελισάβετ Μουτάφη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιουλίου καλωσόριζε στη ζωή της τον μικρό Δημήτρη, το αγοράκι που υιοθέτησαν από την Αφρική με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή.

Δεν ήταν λίγες οι φορές στις οποίες η ηθοποιός είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της για την μητρότητα, με τον γνωστό δημοσιογράφο να έχει ήδη δύο κόρες από την πρώην σύζυγό του.

Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Ο γάμος στη Σαντορίνη

Την 1η Σεπτεμβρίου 2018 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο νησί της Σαντορίνης. Η γνωστή ηθοποιός έλαμπε μέσα στο νυφικό που είχε σχεδιάσει για εκείνη ο θείος της, Μάκης Τσέλιος με την μαύρη κορδέλα να κάνει την ανατροπή στο νυφικό της look.

Κουμπάρα του ζεύγους ήταν η Μαρίνα Ασλάνογλου. Έκτοτε η Ελισάβετ Μουτάφη έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε εκείνη την ξεχωριστή ημέρα αλλά και στο «δέσιμο» με τον σύζυγό της. 

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο ο Μάνος Νιφλής τη ζήτησε σε γάμο: «Μου είχε πει “εμένα θα παντρευτείς” και μετά από μερικούς μήνες, στα γενέθλιά μου, μού έφερε το δαχτυλίδι. Είχε καλέσει τους πολύ κοντινούς μου φίλους και μου έκανε έκπληξη», είπε πρόσφατα η Ελισάβετ Μουτάφη για την πρόταση γάμου από τον Μάνο Νιφλή.

Ελισάβετ Μουτάφη – Η απώλεια που την τάραξε

Τον Μάρτιο του 2022 η Ελισάβετ Μουτάφη βυθίζεται στο πένθος για τον θάνατο του πατέρα της. Η γνωστή ηθοποιός γνωστοποιεί την θλιβερή είδηση με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

«Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δε θα σου πω αντίο, ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’ αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου, στην Λούνα σου… Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ…», έγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον πατέρα της από την ημέρα του γάμου της. 

Ελισάβετ Μουτάφη – Η μεγάλη επιθυμία που έγινε πραγματικότητα

Η γνωστή ηθοποιός από τον γάμο της με τον Μάνο Νιφλή και μετέπειτα, αρκετές φορές είχε κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. 

«Όλοι έχουμε την επιθυμία για ένα παιδάκι. Τα αγαπάω τα παιδιά κι ελπίζω να κάνω ένα παιδάκι. Θέλω να κάνω, οπότε θα δείξει», είδε δηλώσει σε μία από τις συνεντεύξεις της.

Έξι χρόνια μετά τον γάμο στη Σαντορίνη, η ηθοποιός και ο δημοσιογράφος ζουν μοναδικές στιγμές, καθώς υιοθέτησαν το αγοράκι από την Αφρική το οποίο αποφάσισαν να ονομάσουν Δημήτρη. Στόχος του ζευγαριού είναι να μοιραστεί αυτές τις πρώτες στιγμές με το στενό του περιβάλλον, καθώς σύντομα η Ελισάβετ Μουτάφη θα μιλήσει ανοιχτά για τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή της, με κάθε ειλικρίνεια, όπως συνηθίζει μέσα από τις συνεντεύξεις της.

© 2024 tlife.gr